“Én is magyar lány vagyok!” - Exkluzív interjú Jessica Biellel

2022.május.12.

Jessica Bielre rá sem lehet ismerni a Hulu új, Candy című sorozatában - amelyben egy mélyen vallásos, elborult elméjű gyilkost alakít. A sorozat díszbemutatóját a napokban tartotta a Hulu az elegáns Los Angeles-i El Capitan színházban, ahol a színésznő személyesen is megjelent. A bemutatót követő közönségtalálkozó után Jessica Biel a stúdió zártkörű partiján lelkesen osztotta meg velünk, hogy valójában ő egy ‘magyar lány’!

“Én is magyar lány vagyok!” - Exkluzív interjú Jessica Biellel
Fotó: Getty Images

A Hulu megtörtént eseményeken alapuló története a ’80-as évek Amerikájába, egészen pontosan a konzervatív Texas-ba repít vissza bennünket és tár fel vérfagyasztó részleteket az akkori vallásos közösség monoton, szabályok közé szorított, fojtogató légkörű mindennapjaiból. Jessica Biel rövid, bodorított hajjal, óriás keretes szemüveggel, piros kötött pulóverben vagy ódivatú kardigánokban szinte felismerhetetlen, bár ha jobban belegondolunk, valahogy így emlékezhetünk vissza a nyolcvanas évek Magyarországának nagymamáira is… A hasonlóság nem is csak a véletlen műve, hiszen Jessica csillogó szemmel és láthatóan büszkén mesélt arról, hogy az egyik felmenője száz százalékig magyar volt.

“A dédnagyapám teljesen magyar volt. Nem Budapestről, hanem valahonnan az északi országrészből származott." - mesélte Jessica, amikor szóba elegyedtünk. "Jaj, elfelejtettem a falu nevét, meg kell újra néznem, de azt tudom, hogy a falu valahol a hegyekben van." - magyarázta. "Jártam már Magyarországon, de annak már sok-sok éve, úgyhogy épp itt az ideje, hogy újra ellátogassak. Eddig kicsik voltak a gyerekek, túl sok lett volna nekik az utazás, de most már tényleg szívesen visszamennék és akkor biztosan meglátogatnám a dédnagyapám faluját is. Szóval, én is egy magyar lány vagyok, ahogyan te is!" - tette hozzá nevetve.

Fotó: Getty Images

A színésznő a szerepéről is megosztott néhány gondolatot “Nyilvánvalóan nehéz egy olyan karakterrel azonosulni, aki megöli a barátját… De próbáltam a film mélyebb rétegeihez kapcsolódni, hogy megértsem mi megy végbe a karakter lelkében. MIndenki érezte már magát megalázva és azt értjük, ha ez egy pofonban artikulálódik ez az érzés." - mesélte a közönségtalálkozón. "Ezt kellett továbbgondolni. Candy-nek olyan tökéletes a házassága, csodálatos férje van, csak éppen nem tudnak egymással beszélni…" - analizálta kissé ironikusan a sorozatban alakított karakterét a színésznő.

A gyönyörű színésznőt a férje, Justin Timberlake is elkísérte a bemutatóra és a partira is
Fotó: Getty Images

Justin Timberlake ezen az estén udvariasan a háttérbe húzódva ünnepelt, onnan örült tehetséges felesége sikerének. Néhány szót vele is sikerült váltanunk. Magyarországra már ő is szívesen jönne és bár sokat nem mondhatott róla, a rajongóknak jó hír, hogy dolgozik valamin, aminek hamarosan bizonyára sajtóvisszhangja is lesz.

Vida Virág, Los Angeles

Ez is érdekelhet

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint