Ez az alkalmazás segít, hogy sikeres modell lehess

Az egyik legsikeresebb magyar modell Patinszki Misa, a Wam Modelügynökség modellje, társával most egy különleges applikációval rukkolt elő azoknak, akik ebben a szakmában szeretnének karriert befutni. Olvasd el vele exkluzív interjúnkat.

Ez az alkalmazás segít, hogy sikeres modell lehess
Fotó: Fotó: Gregus Máté

Hogy jött az applikáció ötlete?
Külföldi és itthoni ügynökségeimmel is folyamatosan kapcsolatba vagyok mióta modellkedem, immáron 8 éve. Kintléteim alatt beszélünk a divatról, a modell munkák alakulásáról illetve az ő munkájukról is. Egy olyan várost sem tudnék mondani, ahol ne került volna szóba a beszélgetések során a scouting/modell felfedezés problémája. Két éve, Homoki Márk barátommal, elkezdtünk gondolkodni egy alkalmazáson, ami összegyűjti a modellkedésre nyitott embereket, akik közül az ügynökségek világszerte válogathatnak. Így született meg a The Model App.

Miért különleges ez az alkalmazás?
Az appunk két problémára is megoldást nyújt. Egyfelől, segít a modellkedés iránt érdeklődő felhasználóknak ingyenesen, a saját országukba kipróbálni, és ha szerencsések, elkezdeni a modellkedést. Másfelől, segít az ügynökségeknek olyan új arcokat találni, akiket érdekel a modell szakma.

Miben lehet nagy segítség?

Alkalmazásunkkal bárki egyszerűen kipróbálhatja és akár el is kezdheti modell karrierjét anélkül, hogy drága portfolióért fizetne. Ezentúl, csak olyan ügynökségek jelentkezését fogadjuk el, akik több éve a piacon vannak és sikeres modellkarriereket tudtak felépíteni. Így, ha egy ügynökség kapcsolatba lép egy felhasználóval az appon keresztül, a modell teljes biztonságban érezheti magát.

Kiknek ajánlod?
Mindazoknak ajánlom, akiket érdekel a modell szakma, de eddig bizonytalanok voltak vagy nem tudták, hogyan vágjanak bele. A The Model App segítségével bárki egyszerűen beregisztrálhat és létrehozhatja saját profilját, melyen keresztül az ügynökségek felfigyelhetnek rá és kapcsolatba is léphetnek vele.

Milyen terveid vannak ezzel a későbbiekben?

Az alkalmazás egy hónapja elérhető iOS okostelefonokra és hamarosan Android készülékekre is. Ez idő alatt, több, mint 2000 modell regisztrált be, 25 országból és 5 kontinensről, ami több, mint amit vártunk. Számunkra most az az elsődleges cél, hogy Európa minden országában jelen legyünk és egy olyan fenntartható, stabil appot építsünk, amelyet használnak mind az ügynökség, mind a modell oldalról. Amint ez sikerült, szeretnénk Amerikában és Kínában is népszerűsíteni az alkalmazást. Amerikában már most vannak érdeklődő ügynökségeink.

Milyen modellmunkáid voltak mostanában?

Nemrég jártam Ibizán a TheSting márka kampányfotózásán. Előtte Párizsban voltam, ahol a castingok mellett a Jean Paul Gaultier parfüm kapány szerződés hosszabítása is kilátásba került újra. Nagy sikernek élném meg, ha harmadszorra is megvennék a jogokat a jelenlegi kampányra.

Mit gondolsz, ha a karriered elindulása előtt a rendelkezésedre állt volna egy ilyen alkalmazás, segített volna, hogy könnyebben elindulj a szakmában?
Egyértelműen sokat segített volna nekem is a felfedezésem előtt. Ezzel az alkalmazással minden felhasználót eljuttatunk a helyi, profi ügynökségekhez a lehető leggyorsabban, ingyenesen. Ezentúl, ha a modell szeretné, hogy profilja felfedezhető legyen más országok ügynökségei számára is, nincs más dolga, mint igénybe venni az előfizetést egy kisebb havi összegért.

Az alkalmazást innen töltheted le: https://itunes.apple.com/app/id1449120397

Ez is érdekelhet

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el