Vedd kezedbe a saját karriered irányítását - Ingyenes konferencia április 30-án, regisztrálj!

2021.április.28.

Április 30-án ismét előtérbe kerül a karrierépítés nőként, és ebben segítenek izgalmas előadóink az üzleti élet minden oldaláról, hogy megosszák veletek a tapasztalataikat, tanácsaikat.

A GLAMOUR Karrier Summiton való részvétel ingyenes, csupán egy gyors regisztrációra van szükség, amit még április 28-a éjfélig tudsz megtenni. Az online konferenciára emailben fogod megkapni a belépéshez szükséges adatokat.

Egy kis ízelítő, hogy milyen programok várnak rád április 30-án:

Nők és a munka világa

Az inspiráló kerekasztal-beszélgetésben szó lesz a nemek közötti munkaerőpiaci egyenlőtlenségek megjelenéséről. Megtudhatod miként tesznek az egyenlőtlenségek ellen a meghívottjaink, akár személyes, akár szervezeti formában, de szó lesz például arról is hogyan térjünk, térhetünk vissza gyermekszülés után dolgozni. A fenti és hasonló témákban kérdezi a résztvevőket az Amnesty International "Egy lépéssel közelebb" kampány szakembere.

Influenszerek és a munkavállalás

Milyen elvárásaik vannak a mai fiataloknak, ha munkát keresnek? Mik azok a juttatások, lehetőségek, amelyek elég meggyőzőek számukra? Vissza lehet térni az influenszerállásból a "normális" munkarendbe? Sápi Vivien tiktoker és Ruzsa Norina GLAMOUR-nagykövet, influenszer Maróy Krisztinával, a GLAMOUR magazin és a glamour.hu főszerkesztőjével a fenti kérdésekre keresik a választ.

A prezentáció művészete - A siker egy jó önéletrajzzal kezdődik

Egy jó önéletrajz kötelező, ha szeretnéd elnyerni álmaid állását. Az első benyomás ezt elolvasva alakul ki a leendő munkáltatóban, nem mindegy, hogy prezentálod magad és az eddig elért eredményeidet, céljaidat, tudásodat. Szakértőnk segítségével megmutatjuk, hogyan lehetsz ebben a témában is profi.

Légy profi a technikai kérdésekben is!

A tavalyi év markánsan megváltoztatta az életünket. Egyre több állásinterjú, fontos megbeszélés zajlik a virtuális térben. Ahhoz, hogy ne kerülj hátrányos helyzetbe és jól alakuljon az online állásinterjú, fontos, hogy tisztában légy néhány szabállyal, amik elengedhetetlenek az online megbeszélésekre alkalmazott programok használatával kapcsolatban.

A mentális jóllét és a munkahely

A lelki egyensúly megtalálása mindannyiunk életében rendkívül fontos. Az, hogy hogyan érezzük magunkat, befolyásolja a mindennapokat és a munkánkat is. Az inspiráló előadás során olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint például az, hogy hogyan hatnak az érzelmeink a karrierünkre? Hogyan maradjunk kiegyensúlyozottak a home office alatt, vagy ha elveszítettük a munkánkat? Hogyan nyerjünk motivációt a mindennapokban? Hogyan lépjünk, ha úgy érezzük, a jelenlegi munkahelyünk már nem inspirál bennünket?

További előadásainkról, kerekasztal-beszélgetéseinkről és előadóinkról itt tájékozódhatsz: https://business.glamour.hu/karrier-summit

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói