Hihetetlen luxus ajándékcsomag! Ezt kapják a Grammy sztárjai

2018.január.27.

A legnagyobb presztízsű díjak nem járnak pénzjutalommal, az Oscar-, Golden Globe-, Grammy-díjak értékét nem az adja, hogy gazdaggá teszik a nyertesek, hanem az, hogy több és jobb lehetőségeket kapnak, mint azok a kollégáik, akik nem nyertek el rangos elismeréseket.

Hihetetlen luxus ajándékcsomag! Ezt kapják a Grammy sztárjai
Fotó: Grammy

Ezek a díjak elképesztően jó reklámértékkel bírnak, mindenki szeretné kiírni a moziplakátra, hogy hány Oscar-díjat zsebelt be, vagy éppen hány díjazott vett részt az elkészítésében. A Grammy-díjasok régebben biztosak lehettek benne, hogy lemezeik hallgatottsága a díj átvételét követően meg fog ugrani, ráadásul egy-egy nagy szakmai díjjal jutalmazott előadó, művész, a legmagasabb fizetési kategóriába kerül a legtöbb esetben. Emellett apróságnak tűnik, hogy az ilyen gálákon jelöltek az est végén kapnak egy kis ajándékcsomagot is. Igaz, ezek a goodie bagek milliós meglepetéseket rejtenek.

Olvastad már? 10 óriási sláger, amit eredetileg más előadónak írtak

Három éve még a fél világ azon röhögött (vagy titokban irigykedett), hogy az Oscar-gála nomináltjai luxusvibrátort is kaptak a kis csomagban. A Time magazin kiderítette, hogy az idei, 60. Grammy-gálán mit is rejt majd a sztárok ajándékcsomagja. Nos, a 20 ezer dolláros, azaz 4 millió forint értékű meglepetések alapján az idei jelöltek 2018-ban egy szépségkirálynő választáson is indulhatnának:

Az ajándékcsomag összértékének majdnem a felét a Golden Door Spa kaliforniai luxusszépségfarm két millió forintnál is többet kóstáló, nagyvonalú meghívója teszi ki. A Grammy-jelöltjei alaposan rápihenhetnek a következő fellépésükre, a híres és nem híres, de nagyon gazdag emberek egyik kedvelt spajában.

Szintén igencsak nagyvonalú ajándékkal köszönti a jelölteket a Liquor Lab, a New York-i bartenderképzőbe küldik a legfelkapottabb szórakozóhelyek a mixereiket kitanulni az italkeverés fortélyait. A Grammy sztárjai egy exkluzív tanfolyamon vehetnek részt, hogy bármikor a pult mögé pattanhassanak, ha lassúnak találják kiszolgálást, és maguknak készíthessék el a kedvenc koktéljukat.

Olvastad már? Ezek voltak 2017 legjobb lemezei

Ha már a zenészek New Yorkban járnak akkor a Nurse Gigi szalonban a legmodernebb ránctalanító kezelésre is ingyen beugorhatnak, hogy a sok éjszakázástól megfáradt pofijukat újra fiatalossá varázsolhassák. Ha mindez kevésnek bizonyulna, akkor a Dr. Jane arcápoló, és hajnövekedést serkentő szérumával a turnék alatt is óvhatják a megjelenésüket.

A tökéletes mosolyról a Smile Direct Club csaknem félmillió forintos ajándéka gondoskodik számukra, ahol kipróbálhatják a fogfehérítés luxusváltozatát, már amennyiben eddig még nem találkoztak ilyen módszerekkel.

Ha valaki ezek után még mindig a sztárok megjelenése miatt aggódna, akkor ne tegye, mert Grammy goodie bagjében még lapul egy-két 1000 dollár körüli (cirka 250 forintos) termékcsomag feltörekvő luxus-szépségmárkák termékeiből.

A gála jelöltjei az Epiphone dohányzásellenes gitárjából (?) is kapnak egy darabot, de két kedvenc kisebb tételünk az ajándékcsomagban egyértelműen az okos házi kedvenc-etető, ami nemcsak bizonyos időközönként adagolja az ételt a kutyusnak, cicusnak, de alkalmanként beszél is az elárvult kedvencnek, amíg a gazdi a világ másik végén koncertezik.

A másik igazán hasznosnak tűnő ajándék a beszédfejlesztő tréning, ami segít fejleszteni a színpadi előadást. Nos, aki eljutott egy Grammy-jelölésig feltehetően nem küszködik olyan problémákkal, hogy megkukul, ha nagyobb közönség elé lép, de persze mindenben lehet fejlődni.

Ez is érdekelhet

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

GLAMOUR Horoszkóp

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Divathírek

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák