Elképesztő, mennyit változtak 19 év alatt az Igazából szerelem sztárjai

19 éve már, hogy elstartolt az Igazából szerelem, ami a karácsonyi filmek között egy igazi etalon. Nem véletlenül kerül előre újra és újra minden évben. Na de nézzük, mi történt azóta a szereplőket alakító színészekkel.

Elképesztő, mennyit változtak 19 év alatt az Igazából szerelem sztárjai
Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Hihetetlen belegondolni, hogy ennyi idő eltelt, mióta először láthattuk minden idők legjobb karácsonyi filmjét. Az Igazából szerelem meghódította a közönség szívét, hiszen mind a szereplőgárda, mind pedig a több szálon futó történet belopta magát a szívünkbe. Te is kíváncsi vagy, mennyit változtak azóta kedvenceid? Nézzük!

Hugh Grant

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Hugh Grant ikonikus táncjelenére mindenki emlékszik. A brit miniszter bőrébe bújó színész tökéletesen alakította a kissé esetlen, de a munkájában annál elhivatottabb, melegszívű agglegényt, akinek a lehető legjobbkor toppant az életébe a szerelem, Natalie személyében. A színészikon jelenleg 62 éves és legközelebb a 2023-as „Fortune-hadművelet: A nagy átverés” akciófilmben láthatjuk majd.

Emma Thomson

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Emma Thompson alakította a megcsalt feleséget, Karent, akinek a sztori egyik legszívbemarkolóbb jeleneteit köszönhetjük. Alan Rickman legendás színész pedig Harry megformálója volt, akit elcsábított titkárnője. Alan sajnos 2016-ban elhunyt, kolléganőjét, Emma Thompsont pedig nagyon megviselte közeli színészbarátjának elvesztése. Emma most 63 éves és a sors szomorú fintora, hogy a megcsalást és házasságának zátonyara futását a való életben is meg kellett tapasztalnia.

Colin Firth

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

A Colin Firth alakította Jamie épp írói válságban szenved, ezért eldugott nyaralójában igyekszik újra megtalálni a „hangját”, de a szerelem közbeszól, amikor megismerkedik a portugál Aureliával, akinek egyetlen szavát sem érti. Ez a romantikus szál azért nagyon különleges, mert megmutatja, hogy a valódi érzéseknek még a nyelvi korlátok sem szabhatnak határt. Colin azóta is számos sikerfilmben szerepelt, ilyen például a Mamma Mia! mindkét része vagy a Király beszéde, 2022-ben pedig A fény birodalma című drámában szerepelt. Colin idén szeptemberben töltötte be 62. életévét.

Valós szerelmi dráma állt az Igazából szerelem ikonikus jelenete mögött!

Liam Neeson

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Liam Neeson a nemrég özvegyült édesapa, Daniel szerepében csodálatosan alakítja a megtört szívű férfit, akinek a fia a boldogsága a legfontosabb. Színészi karrierje fényes, magánélete viszont annál sötétebb; egy tragikus síbalesetben elveszítette szeretett hitvesét, Natasha Richardson. Annyira megviselte felesége halála, hogy utána sokáig komoly alkoholproblémával küzdött, de 2014-ben végleg letette az italt. Akciófilmjei mellett több olyan szerepben is megmutatta magát, amelyben özvegy édesapát játszik; szerintünk nem véletlenül. Liam jelenleg 70 éves, és legközelebb a magyar származású Antal Nimród által rendezett Megtorlás című akciófilmben láthatjuk.

Keira Knightley

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Keira Knightley-nak nagyon jól állt a bájos naiva, Juliet szerepe, így nem csoda, hogy ez a film hozta meg neki a nagy áttörést. Bár az utóbbi időben picit visszavonult a reflektorfényből (tavaly volt az utolsó filmje és a jövőre vonatkozó szerepeiről sincsenek még hírek), de az biztos, hogy a Karib-tenger kalózai, a Büszkeség és balítélet és a Vágy és vezeklés filmekben nyújtott alakításáért bérelt helye van Hollywoodban.

Thomas Brodie-Sangster

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Thomas alakította Samet, az imádni való kisfiút, akiért egy egész világ rajongott. Babapofijával jóval fiatalabbnak tűnt, mint amennyi valójában volt (13 éves), de azóta igazi szívtipró lett. Nagy szerelme, Joanna szívét valóban sikerült elrabolnia, ezt egyébként az Igazából szerelem 2. című rövidfilmben láthatjátok is. Hatalmasat alakított az Útvesztőben, a Trónok harcában és a Vezércsel című Netflix sorozatban is, ahol a sakklegenda Beth egyik versenytársát játszotta. Hihetetlen, de a színész már 32 éves, és még mindig jó pár évet letagadhatna a korából…

Olivia Olson

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Sam álmainak tárgya pedig Joanna volt, akinek bőrébe Olivia Olson bújt. A színész-énekesnő karrierjét beindította ez a film, de a hírnév csak nagyon rövid ideig tartott. Sokan nem értik, ez hogyan lehetséges, hiszen filmipari legendák szerint a lány annyira jól énekelt a filmben, hogy mesterségesen „rontani” kellett a hangján, hogy a nézők életszerűnek gondolják. Olivia kisebb szerepekben láthatjuk, de nagy színészi karriert (még) nem futott be.

Bill Nighy

Fotó: Getty Images/Profimedia/Glamour

Bill Nighy már akkor karrierje csúcsán élvezhette a reflektorfényt, amikor az Igazából szerelem még tervben sem volt, például az Underworld című filmben ő alakította a könyörtelen vámpírt, Viktort. Akik látták őt ebben a horrorisztikus szerepben, azoknak először nagyon furcsa lehetett az általa megformált Billy Mack karaktere. A showbizniszből kiöregedett, kissé perverz zenész, aki mindenáron vissza akar kapaszkodni a slágerlisták élére. Végül sikerül is neki, és polgárpukkasztás ide vagy oda, az biztos, hogy őt képtelenség elfelejteni. A színész idén tölti 73. életévét és még mindig láthatjuk a filmvásznon.

Hangolódnál még jobban a karácsonyra? Íme a legszuperebb filmek:

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói