Reality sztárokkal találkoztunk az év legnagyobb tévés díjátadóján Los Angelesben

Az amerikai kritikusok szervezete a Critics Choice Association díjátadó gálával ünnepelte a televíziós szórakoztatóműsorok és a reality tévék világszerte ismert sztárjait az elmúlt hétvégén az elegáns Fairmont Century Plazában, Los Angelesben. Ott jártunk a helyszínen, ahol Beverly Hills-i feleséggel, sztárséffel és népszerű reality sztárokkal is találkoztunk.

Kelly Rizzo és John Stamos a Critic"s Choice Association Bob Saget humoristának odaítélt poszthumusz díjával
Kelly Rizzo és John Stamos a Critic"s Choice Association Bob Saget humoristának odaítélt poszthumusz díjával
Fotó: Gettyimages.com

A látványos díjátadó show-t a kedvelt humorista testvérpár a Sklar Brothers vezette, akik az amerikai filmes és televíziós díjátadó műsorok menetrendjéhez híven előszeretettel élesítették a nyelvüket a vendégeken, ám semmilyen határt nem léptek át, így elmaradt a Will Smith-féle Oscar-dráma a díjátadón. A humoristák rendkívül oldott és felüdítő hangulatot varázsoltak a terembe.

Egy igazi Beverly Hills-i feleséggel Garcelle Beauvais-szel a vörös szőnyegen futottunk össze és gyorsan rákérdeztünk, hogy milyen dráma zajlik most a Los Angeles-i háziasszonyok legfelsőbb köreiben. “Semmi dráma! Az ég egy adta világon semmi nem történik velünk… Teljes állóvíz az életünk" - kezdte nagyon komoly tekintettel Garcelle, majd elnevette magát és folytatta - “Csak viccelek! Komolyra fordítva a szót, ez a mostani évad leginkább a barátságok próbatételéről szól. Az emberek sokszor azt gondolják, hogy a barátságok organikusan, maguktól értetődően alakulnak, de mi most éppen az ellenkezőjét éltük meg. Ez rengeteg feszültséget és drámát szül köztünk, amelynek a nézők tanúi lehetnek idén.

Garcelle Beauvais a Beverly Hills-i feleségek sztárja díjat vehetett át az eseményen
Fotó: Gettyimages.com

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a Critics Choice Associaton felkért az egyik kategória díjának az átadására. Ezen a területen szerintem minden elismerés nagyon fontos, nem volt kérdés számomra, hogy azonnal elfogadjam a felkérést - vallotta be nekünk Kevin Kreider a Magyarországon is népszerű Netflix valóságshow, a Bling Empire sztárja. “Az első sikeres évad után sokan azt kérdezték tőlünk, hogy mi a kívánságunk a jövőre nézve" - vette át a szót a show másik kiemelt szereplője és egyben a sorozat producere, Christine Chiu. "Mindig az a válaszom, hogy ‘Mi csak a valóságot szeretnénk megmutatni. A jót, a rosszat és csúnyát.’ És most itt vagyunk, a másik évadot alig két hónapja mutattuk be… és idén őrültebbek vagyunk, mint eddig valaha” - tette hozzá nevetve az ázsiai milliomosok csillogó életébe betekintést nyújtó sorozat egy év alatt világhíressé vált reality sztárja.

Chrsitine Chiu és Kevin Kreider díjátadóként szerepeltek a gálán
Fotó: Gettyimages.com

A januárban elhunyt népszerű amerikai humorista, Bob Saget munkásságát poszthumusz díjjal ismerte el a Critics Choise Association. Kelly Rizzo, Bob Saget özvegye vette át az elismerést: “Annyira szürreális az egész, itt vagyunk ezen a díjátadón és nem nekem, hanem Bobnak kellene itt állni ezen a színpadon és átvenni egy díjat”- mondta elérzékenyülve a színpadon köszönőbeszédében.

A díjat a Vészhelyzetből ismert John Stamos adta át. Beszédében megemlítette, hogy Bob Saget volt a legönkritikusabb ember, akit valaha is ismert. “Ironikus, hogy Bob mennyire kishitű volt. Mindenki tudta a környezetében, hogy milyen kiváló és tehetséges humorista, briliáns producer, de ő mégis állandóan kételkedett a tehetségében” - emlékezett vissza barátjára John.

A díjátadó házigazdái a Sklar Brothers, azaz Randy és Jason Sklar humoristák voltak
Fotó: Gettyimages.com

A CCA REAL TV Awards díjversenyét idén a RuPaul’s Drag Race és a Magyarországon Séfek séfjeként futó, Top Chef műsorok vezették. A rajongók által megszavazott legjobb női és legjobb férfi reality szereplők díját is kiosztották. Az év férfi reality sztárja idén Robert Irvine (Restaurant: Impossible / Food Network) és női díjazott Selena Gomez a Selena + Chef-el (HBO Max) lett. A világszerte milliók által követett, népszerű televíziós műsorok sztárjainak nagy estéjén többek közt olyan Magyarországon is ismert sorozatok győzedelmeskedtek, mint a Beverly Hills-i feleségek, a Hollywoodi ingatlanosok, a Séfek séfje, vagy a Dancing with The Stars.

A díjazottak közt volt még többek közt a Netflix Love is Blind párkereső showja, a Million Dollars Listing (Bravo TV) a Secret of Plaboy (A&E) és a National Geographic Critter Fixers: Country Vets sorozata.

Vida Virág

Ez is érdekelhet

Lábas Viki megmutatja, hogyan lehet trendi és kényelmes a szetted

Lábas Viki megmutatja, hogyan lehet trendi és kényelmes a szetted

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő