Íme a legjobb programok nyárra

2020.július.16.

Javában tart a nyár, és most már szabadabban mozoghatsz, és szerencsére nem kell lemondanod a közösségi mozizásról vagy éppen zenehallgatásról sem.

Összeszedtük, hogy hol élvezheted a jobbnál jobb filmeket, zenéket és szabadtéri eseményeket nagy társaságban és a szabad ég alatt, ami talán még izgalmasabbá teszi az élményt.

Budapest Rooftop Cinema

Tavaly nyáron nyitott meg a Mammut tető, ahol a Budapest Rooftop Cinema is helyet kapott. A kultikus filmeket igazán egyedi környezetben, bambuszok közt, hideg fröccsel és popcornnal a kezedben nézheted. A filmek előtt és után pedig kellemes háttérzene mellett beszélgethetsz a barátotokkal. Kell ennél több?

budapestrooftopcinema.hu

Koncertélmény új dimenzióban

Július 25-éig még számos zenekart és énekest meghallgathatsz a Müpa parkolójában. Egy igazi klasszikus formátum, az autósmozi segítségével helyezték új dimenzióba a Müpa-koncertélményt. Szerdától szombatig minden este a legkülönbözőbb műfajok előadói lépnek színpadra. Kattints és nézd meg, hogy milyen koncertekre vehetsz még jegyet.

mupa.hu

Tető mozi

A Corvin Plaza tetőteraszán a Kultik Teraszon is a szabad ég alatt megy a vetítés. A moziban nem megszokott módon babzsákfotelekből, nyugágyakból és rendezői székekből nézheted kényelmesen a premier filmeket. És van egy jó hírünk a gazdiknak, a hely kutyabarát.

kultikterasz.hu

Ingyenes kertmozi

A Budapest Garden kertmoziban a legsikeresebb és a legkedveltebb filmeket nézheted meg, tengerparti környezetben. Ráadásul mindezt teljesen ingyen! Nincs előre helyfoglalás, úgyhogy ha jó helyet akarsz magadnak, érkezz időben!

budapestgarden.com

Partmozi

A Fellini Római Kultúrbisztró hangulata már önmagában is megér egy kiruccanást a Duna-partra. Ám esténként, egy kellemes vacsora után még mozizhatsz is. Az ingyenes Partmozi Budapest egyik leghangulatosabb vízparti helyszíne, ahol kultikus filmeket nézhetsz meg. A műsorért érdemes felkeresni az oldalukat, mert már nem csak szerdánként vannak vetítések. Ráadásul a hét szinte minden napjára van valami jó programjuk.

felliniromai.hu

Mozizz a strand után

Egy egész napos strandolás után a Lupa Beachen, akár egy mozi is belefér még este. A Lupa Drive-in autósmozi a műfaj hatvanas évekbeli amerikai fénykorát igyekszik megidézni. A 60 m2-es vászonra vetítve nagy klasszikusokat, igazi kedvenceket nézhetsz meg a Lupa nagyparkolójában.

lupato.hu

Blitz&Chefs a Blitz Kertben

A karantén alatt igazán nagy dobásnak számított az otthon elkészíthető Blitz Pizza tésztája, ami házhoz ment az összes többi hozzávalóval együtt. Pár hete újra étteremben ehetsz a Blitz Pizzat az egykori Tesla helyén, ahol az állandó pizzakínálaton túl más hideg, és kemencében sült ételeket is rendelhetsz.

Ráadásul jövő héttől egy újdonsággal is készülnek a Blitz Kertebn. Mivel életük a közösségi főzés, így született meg a Blitz&Chefs koncepciója, ahol vendégséf barátok állnak a kemencék mellett, és egy-egy általuk megálmodott izgalmas fogással bővítik az állandó étlapot egy este erejéig. A sorozat első vendége július 22-én Wossala Rozina lesz, a menün pedig: DORADA PAZZA, avagy az őrült durbincs története a 400 fokos kemencével!

+1. Vissza a moziba! fesztivál

Mozizz premier előtti filmekkel a Cirkóban! Július 17. és 19. között olyan filmekkel várnak a nagyvászon előtt, amelyek premierje a következő hónapokban lesz.

cirkogejzir.hu

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?