Indul az Art Moments Fesztivál

2012.július.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Csütörtökön veszi kezdetét az Art Moments Kortárs Vizuális Művészeti Fesztivál, melyen a fiatal művészvilágnak lehetősége nyílik a bemutatkozásra a nagyközönség előtt is. Az ingyenes eseménysorozat másik kiemelt célja, hogy a sokak által nehezen befogadható kortárs művészetet mindenki számára értelmezhető, szerethető formában mutatassa be.

2012. július 5-12. között rendezi meg az Art Moments Kortárs Vizuális Művészeti Fesztivált a Hybridart Management és a Forum Hungaricum Nonprofit Kft. Budapest szívében, az Erzsébet téren, a Design Terminál és az Akvárium épületében, de szeptemberig több nagyvárosban (Balatonfüred, Debrecen, Pécs, Tokaj, Veszprém) is találkozhatnak az érdeklődők a rendezvénysorozoattal. Az immár negyedik éve megrendezett programsorozat, amely idéntől fesztiválként jelentkezik, a pályakezdő, illetve a kevésbé ismert tehetségeket segíti: alternatív fórumot biztosít számukra, hogy szélesebb közönség előtt is bemutatkozhassanak.

A fővárosból csütörtökön kiinduló fesztiválsorozat különleges vizuális művészeti programokat szervez fiatal művészek munkáiból, produkcióiból. A képzőművészeti, médiaművészeti, fotó- és filmes események mellett ugyanakkor a vizuális művészetekhez kapcsolódó irodalmi és zenei rendezvények is várják a látogatókat.

Az Art Moments Kortárs Vizuális Művészeti Fesztiválról bővebben: www.artmoments.hu

GLAMOUR-tipp: COLORS magazin kiállítás

A COLORS Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is jól ismert
negyedévente, több mint 40 országban megjelenő magazin, amely tematikus számaiban celebek és aktualitások helyett a világból összegyűjtött fotókon keresztül olyan marginális topikokat jár körül, mint a téboly, a félelem, a nemi identitás tudat, vagy a boldogság. Az 1991-ben Oliviero Toscani és Tibor Kálmán által alapított magazin a multikulturalizmus eszméjét tűzte zászlajára. 1991-1996 között a lap vizuális világát a magyar származású Tibor Kálmán határozta meg, s ezen néhány év grafikusi- tipográfusi munkásságával designtörténeti forradalmat vitt véghez. A kiállítás azon túl, hogy tiszteleg az 1999-ben elhunyt magyar grafikus életműve előtt, 100 plakáton keresztül történeti tematikában mutatja be az azóta is működő magazint.

A kiállítás megtekinthető 2012. július 29-ig, naponta 12–20h-ig a Design Terminálban (Budapest, Erzsébet tér 13.).

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője