Ismerd meg a magyar Celeste Barbert: Vanya Timi nem kíméli a celebeket!

A pandémia időszakában robbant be a közösségi médiába. Vanya Timi színésznő igazi komika, aki az egyik legjobb eszközzel, a humorral tart tükröt elénk, és posztjaival rávilágít, hogy nem kell minden pillanatban tökéletes képet mutatni az életünkről. A decemberi magazinban mesél a sikereiről, most elárulja, hogyan élete meg a pandémia alatt a színház nélküli időszakot.

Fotó: Bodnár Zsófia
Fotó: Bodnár Zsófia

A magyar Celeste Barberként elhíresült színésznő a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. A @vanyatimiofisol Instagram oldal mellett Budapesten a Turay Ida Színházban és Szarvason is játszik, illetve az utóbbi időben több magyar sorozatban - Zsaruvér és Csigavér, a Kész átverés, a Jóban, rosszban, a Mi kis falunk és a Drága örökösök - is feltűnt.

Fotó: Instagram

Hogy élted meg a színház nélküli időszakot?

Borzasztó nehezen, pláne, hogy a férjem is ebben a szakmában, színpadmesterként dolgozott korábban. Amikor először bezártunk, még viszonylag zökkenőmentesen eléldegéltünk a tartalékainkból. Aztán volt egy pont, amikor egyszerűen fel kellett ismerni, muszáj valami más munkát is elvállalni. Nagyon megviselt minket lelkileg és anyagilag is ez az időszak. Pont a kisebbik fiamat szoktattam be az óvodába, amikor megláttam a helyi virágbolt kirakatában, hogy eladót keresnek.

Azt tudni kell, hogy nem áll messze tőlem ez a világ, anyukámnak tizenöt évig volt virágboltja, de ettől függetlenül volt bennem egy félsz, hogy egyáltalán megkérdezzem, milyen lehetőségek várnának. Némi töprengés és a férjem támogatása után végül felhívtam őket. Végtelenül hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam. Mindenáron bizonyítani akartam, a kertészet részen kifejezetten jólesett a fizikai munka, teljesen kikapcsolt, valahogy nem volt időm azon rágódni, mit hoz a jövő. Végül sikerült kikeverednem a depressziómból, szép lassan elkezdtek visszajönni a próbák, majd az előadások. Sose gondoltam volna, hogy a színészeten kívül mást is tudok élvezni. Most a színházi próbák, előadások, forgatások jelentik a fő megélhetésemet, de időnként néha szeretnék egy-egy napra beugrani a virágboltba dolgozni.

Olvasd el a teljes interjút a GLAMOUR decemberi számában!

Stylist: Csillag Szilva

Stylist asszisztens: Pongor Blanka

Smink és haj: Nyírő Fruzsina

Ez is érdekelhet

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR