Nem hiszed el! Jennifer Lawrence jelentkezett a Gossip Girl főszerepére, de elutasították

2017.szeptember.16.

Idén 10 éve, hogy elindult a Gossip Girl sorozat, és öt éve annak, hogy a pletykás csajok története végleg lezárult.

Jennifer Lawrence
Fotó: Getty Images

A széria elképesztően népszerű volt, és olyan fiatal tehetségeket tett igazi ikonná, mint Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, vagy közben kiszálló popkarriert választó Taylor Momsen. A pletykafészek népszerűségére jellemző, hogy a sorozat ugyan már jó ideje véget ért, de mindig újabb és újabb apró sztorik bukkannak fel, ami teljesen lázba hozza a rajongókat.

Már az is óriási meglepetés volt, amikor kiderült, hogy Serena és Blair csak a képernyőn voltak elválaszthatatlan barátnők. A két színésznő Blake Lively és Leighton Meester azonban a valóságban cseppet sem kedvelik egymást. Kiderült az is Chuck Bass szerepére Ed Westwick csak afféle pótmegoldás volt, és most egy újabb egészen hihetetlen dolog derült ki a szereposztással kapcsolatban.

A Gossip Girl alkotója, Josh Schwartz a Vulture magazinnal mesélt róla, hogy az egész sorozat sikere a főszereplő, Serena Van Der Woodsen kiválasztásán múlt, úgyhogy sok jelentkezőt megnéztek, és végül az akkor 20 éves Blake Lively mellett döntöttek, és olyan ma már Oscar-díjas tehetséget utasítottak vissza, mint Jennifer Lawrence! Hogy mi? Nos, igen JLaw nagyon szerette volna Serena szerepét. Ugyan Schwartz ma már képtelen felidézni, hogy látta az akkor csupán 17 éves és teljesen ismertelen színésznő videóját, de azóta tudja, hogy Jennifer Lawrence nagyon komolyan készült a szerepre, de feltehetően a túlságosan fiatal kora miatt senki nem vette komolyan számításba őt.

Olvastad már? 10 sorozatsztár, akik a valóságban gyűlölik egymást

Gondolj bele mennyire másként alakult volna a színésznők sorsa, ha mégis rábízzák a fiatal fruskára Serena szerepét, utólag valószínűleg Lawrence nem cserélné el az Oscar-díjat hozó karrierjét a sorozatszerepre, de akkor elég nagy csalódás lehetett, hogy nem került a sikerszéria közelébe.

Ez is érdekelhet

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói