27 évesen meghalt Jeremy Ruehlemann modell

Jeremy Ruehlemann 27 éves korában elhunyt – közölte a tehetséges modell ügynöke. A halál okáról egyelőre nincsenek publikus információk, a halálhírt a családtagok is megerősítették. A fiatal New York-i tehetség olyan neves márkákkal dolgozott együtt, mint a Superdry vagy a Ralph Lauren.

Tragikus veszteség rázta meg a divatszakmát: 27 évesen elhunyt Jeremy Ruehlemann
Tragikus veszteség rázta meg a divatszakmát: 27 évesen elhunyt Jeremy Ruehlemann
Fotó: Profimedia

A divatvilágot sokkolta a 27 éves modell, Jeremy Ruehlemann tragédiája, halálának pontos okát még nem hozták nyilvánosságra. Olyan divattervezőkkel működött együtt, mint Christian Siriano, John Varvatos vagy Perry Ellis, több magazin címlapján is pózolt, gyakran vonult kifutókon is. Halála előtt pár nappal a Tommy Hilfiger márkának is modellkedett.

Fájó szívvel búcsúznak a modelltől

A modell ügynöke, Jason Kanner a halálról szóló közleményben így fogalmazott: „Jeremy mindig nagyon izgatott volt egy nagyobb megbízás miatt. Optimista maradt, akkor is ha valami nem jött össze. Ha valakivel beszélt, akkor a szemével és a fülével is figyelt. Egyedülálló volt, és mindig is az marad. Jeremy, hiányozni fogsz.”

„Soha nem posztoltam hasonlót, de elveszíteni egy gyönyörű lelkű barátot nagyon nehéz. Ez most Jeremynek szól, a legkedvesebb embernek. Szeretetéből jutott mindenkinek, akivel csak találkozott, bármi is történt. Ő volt az egyik múzsám és mindig is az marad. Inspirált engem, és örökké szeretni fogom őt” – írta Christian Siriano Instagram oldalán. Demi Lovato a poszt alatt egy kommenttel búcsúzott a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiataltól. Az énekesnő azt írta:

Rengeteg szeretetet küldök

„Azt hiszem, a legkülönlegesebb az volt Jeremy-ben, hogy egy két lábon járó napsugár volt, mindenki érezte, hogy ő a legkülönlegesebb a szobában. Bármikor, bárhová ment, olyan volt, mintha Ő lett volna a fény. A szeretete örökké átjárja majd ezt a világot” – így emlékezett meg a modellről párja, Lexi Wood, akivel közös életet terveztek.

Forrás: New York Post

Megrázó veszteségek, melyek idén történtek:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói