Kapaszkodj meg, a Született feleségek visszatérhet

2018.március.10.

Az utóbbi időben elég sok legenda tér vissza, ugyan nem megy minden simán, de könnyen lehet, hogy a Spice Girls is összeáll, ha Victoria Beckham végre kötélnek áll.

A moziban és a sorozatokban tarolnak a női szuperhősök, és még mindig nem lehet elég a női sztorikból, témákból a szórakoztatóiparban. Éppen ezért egyáltalán nem lenne időszerűtlen, ha néhány legendás női sorozat is feltámadna a hamvaiból. A Szex és New Yorkra például semmi esély nem mutatkozik, a Született feleségek című nem véletlenül imádott szériának azonban egyáltalán nem rosszak az esélyei.

A Susan Mayert alakító Teri Hatcher beszélt a sorozatról:

Teri Hatcher
Fotó: GettyImges

Láttad már? Újra együtt a Született feleségek két sztárja, semmit sem változtak

A minap egy nagyobb kerekasztal-beszélgetésen Teri Hatcher egyértelművé tette, hogy nem lenne ellenére, ha újra Susan Mayer bőrébe bújhatna. A nyolc éven keresztül futó kertvárosi feleségek titkokkal teli világát bemutató igencsak szórakoztató sorozatot hat éve fejezték be. Az egyik főszereplő, Eva Longoria ugyan tavaly nem látta a reális esélyét a folytatásnak, de Teri Hatcher most elkotyogta, hogy valójában az összes főszerepet játszó színésznő kész lenne visszaköltözni a Lila akác közbe.

„Istenem, én lennék az első, aki igent mondana a visszatérésre. Sosem akartam abbahagyni, imádom ezeket a karaktereket” - nyilatkozta Teri Hatcher

Teri Hatcher arról is beszélt, hogy a Született feleségek feltámasztása eddig leginkább azért nem volt esedékes, mert az alkotó Marc Cherry nagyon le volt foglalva a Született szobalányok című sorozattal. Mivel a sikeres életről ábrándozó latin nőkről szóló sorozat 2016-ban véget ért, most talán lenne esély a nagy sikert hozó négy feleség sztorijának felélesztésére.

„Az idei év éppen megfelelőnek tűnik arra, hogy a négy barátnő visszatérjen, lehet, hogy túl nagy esély nincs rá, de szerintem egyáltalán nem lehetetlen” - fogalmazott a színésznő

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói