Kész pop-punk fesztivállal érkezik a Good Charlotte Budapestre

Új, Youth Authority című lemezével és tini korod kedvenc dalaival tér vissza Magyarországra a Good Charlotte. A Madden-ikrek (akiknek ugyebár olyan szupersztár feleségeik vannak, mint Nicole Richie és Cameron Diaz ) csapata június 17-én négy barát zenekarral érkezik a Budapest Parkba.

Kész pop-punk fesztivállal érkezik a Good Charlotte Budapestre
Fotó: facebook

Tavaly, az év egyik legjobban várt lemezével tért vissza pihenőjéről a 2000-es évek egyik legnépszerűbb pop-punk csapata, a Good Charlotte. A várakozás megérte, a Youth Authority parádésra sikerült, olyan vendégekkel, mint a Biffy Clyroból ismert Simon Neil vagy Kellin Quinn a Sleeping with Sirens-ből.

Hallgasd meg az új albumat a Spotifyon:

A marylandi csapat azon kevesek közé tartozik, akik szinte gimi óta együtt zenélnek, közel húsz éve húzzák minimális tagcserével. Az áttörés az MTV hódításával párhuzamosan érkezett a 2002-es Lifestyles of the Rich & Famous dallal.

A dallal egyből a pop- és rocklisták élén találták magukat világszerte, a The Young and The Hopeless lemezből pedig közel 5 milliót kapkodtak el a rajongók. Nemcsak a közönség, de a szakma is megszerette a zenekart, vendégeskedtek a The Today Show-ban, írtak róluk a The New York Times-ban és szerepeltek a Rolling Stone címlapján is. És persze ezen a lemezen pörögtek a 2000-es évek lázadóinak "himnuszai" is, úgy, mint a Girls & Boys, az Anthem, a Young and the Hopeless vagy a Hold On.

Szerencsére a csapat sikere nemcsak egyszeri tündérmese volt és azóta is ontják magukból a jobbnál-jobb slágereket, mint a Keep Your Hands Off My Girl vagy az Avenged Sevenfold-tagok közreműködésével készült The River. A 2004-es The Chronicles of Life & Death mára már szintén klasszikusnak számít például az I Just Wanna Live-nek köszönhetően.

De a négy évvel később megjelent Good Morning Revivalt is nagyon szerették az elkötelezett rajongók. A 2010-es nagyon jól fogadott Cardiology lemezük óta azonban csak Greatest Hits-es albumot jelentettek meg, ezért félő volt, hogy feledésbe merülnek és immár csak a nosztalgiázásból élnek, de szerencsére a 2016-os Youth Authorityval teljes gőzzel visszatértek és bebizonyították, hogy még nagyon sok van bennük azokból a pop-punk srácokból, akiket annyira szerettünk a 2000-es években.

A Good Charlotte persze nem egyedül érkezik Budapestre, vendég zenekaraival szinte kész pop-punk fesztivált varázsolnák június 17-re. A marylandi bandán túl ugyanis a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a State Champs és az Issues is tiszteletét teszi a Budapest Parkban.

Good Charlotte Budapest Park
Good Charlotte Budapest Park

Jegyvásárlás: http://www.budapestpark.hu/

Ez is érdekelhet

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak