18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kevésbé ismert erotikus filmek, amiket IMÁDNI fogsz

Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt gondolod, hogy a 365 nap meg A szürke ötven árnyalata az etalon, ha erotikus filmekről van szó? Ez esetben van egy jó vagy éppen rossz hírem, attól függően, melyik válasznak örülnél: akadnak ezeknél ezerszer jobb filmek a műfajban, csak sajnos nem kaptak akkora médiavisszhangot, mint amekkora megillette volna őket.

Részlet az Adèle élete című Arany Pálma-díjas filmből
Részlet az Adèle élete című Arany Pálma-díjas filmből
Fotó: Profimedia

Hosszú éveken át A szürke ötven árnyalata sorozat áll az erotikus filmek láthatatlan tabellájának első helyén, ám az utóbbi időben szép lassan kipöccintette a helyéről a 365 nap. De lényegében, ha szóba kerül az erotikus műfaj, nyomban ez a két produkció jut az emberek eszébe, mintha nem létezne más. Pedig nagyon is akadnak kirívóan jó filmek a műfajban, csak éppenséggel kevésbé ismertek, pedig a történetük ugyanolyan izgalmas és forró, mint bármely másik napjainkban kedvelt felnőtt mozié. Sőt, ezek nem pusztán a nyers szex ábrázolására mennek rá, hanem sok esetben bonyolult forgatókönyvvel rendelkeznek, így fogyaszthatóbbá válnak, és nem az jut az eszünkbe: ennyi erővel sima pornót is bekapcsolhattunk volna. Íme a legjobb és egyben legkevésbé ismert erotikus filmek.

Adèle élete – 1–2. fejezet (2013)

Adèle bizonytalan a szexualitását illetően, és próbál rájönni arra, mit érez akkor, amikor egy férfival van. Aztán jön egy kék hajú lány, és fenekestül felforgatja az életét. Elkezdenek randevúzni, és úgy tűnik, nem tudnak betelni egymással. Később mégis elhatárolódnak egymástól, és kapcsolatuk se veled-se nélküled formát ölt. Ez egy rendkívüli érzéki, látványgazdag Arany Pálma-díjas film, ami a saját vágyaink megtalálásáról, az önismeretről és persze az első szerelemről szól.

Szerelem (2016)

Gaspar Noé (Eksztázis, Visszafordíthatatlan) eddigi legambiciózusabb munkája, ami félig önéletrajzi jellegű, erősen szexuális töltetű, vad, explicit, melodráma. A két főszereplő, Murphy és Electra kapcsolata nagyon ingatag. Minden egyes nappal átlépnek egy újabb határt. Furcsa, bizarr kísérleteik szerelmük és kapcsolatuk fenntartására arra ösztönzi őket, hogy bevonjanak egy harmadikat, egy másik nőt az ágyba, de a valójában addig egész jól működött kapcsolatot, teljesen szétzilálja, ugyanis terhes lesz Murphy-től.

Megérkezett az év legjobb erotikus filmje - A Lady Chatterley szeretője a kedvenced lesz, ha már nagyon unod a gagyit

Megérkezett az év legjobb erotikus filmje - A Lady Chatterley szeretője a kedvenced lesz, ha már nagyon unod a gagyit

A nimfomániás 1-2 (2013)

Ez a legmegosztóbb produkció a listán, mert nagyon nyers. Kendőzetlenül mutatja be egy lány útkeresését, aki később nimfomániával diagnosztizálja magát. Egy idős férfinak - aki az utcán talál rá borzalmas állapotban -, meséli el az egész élettörténetét, ami meghökkentő, vad, és a szexuális élményei sokaknál kiveri a biztosítékot. Lars von Trier filmje nemcsak felkavaró és perverz, hanem sötét utazás egy testben és lélekben szenvedő nő szexszel teli világába.

Szívek királynője (2019)

Anne kiváló ügyvéd és odaadó anya, aki boldog házasságban él addig, amíg fel nem tűnik a mostohafia. Akkor döbben rá, mennyi minden hiányzik az életéből és nőiességét, szexualitását végül a fiatal fiúval fedezi fel, akivel titokban szeretők lesznek. Sokkal összetettebb a film, mint első olvasatra tűnik, mivel tele van érzelemmel, elfojtott vággyal, drámai küzdelmekkel, és végül persze sor a főszereplőknek szembe kell nézniük tetteik következményeivel.

A szobalány (2016)

Nagyon csavaros, ravasz és kimondottan izgalmas Park Chan-wook filmje, aki nem kevés szexualitással hintette meg egy rablás történetét. Egy koreai szélhámos rávesz egy árva zsebtolvajlányt, hogy dolgozzon szobalányként a gazdag, japán űrnőnél, férkőzzön a bizalmába, és aztán együtt kiforgatják az örökségéből. De nem számolt azzal, hogy valódi szerelem gyúl az úrnő és a szobalánya között, akik így szerelmi háromszögben találják magukat a szélhámos férfival.

Idegen a tónál (2013)

Akad egy tó, ami tökéletes hely a meleg férfiak számára. Itt ismerkedik össze Franck és Michel, akik egymásba szeretnek. Michel veszélyesen gyönyörű, erős, de nagyon titokzatos. Aztán gyilkosság történik a tónál, és mindketten gyanúsítottak lesznek, ám ennek ellenére is dúl a szerelem közöttük. Ez egy gyönyörű minimalista erotikus thriller, amely magával ragadó látványvilággal bír. Nagyon forró film, ami a vágyakról, a vágytól vezérelt tettekről és azok következményeiről mesél.

5 film, amiben TÉNYLEG szexeltek a szereplők

5 film, amiben TÉNYLEG szexeltek a szereplők

Intimitás (2001)

Jay és Claire szerdánként összejárnak szeretkezni, holott semmit sem tudnak egymásról, még csak a másik fél nevét sem. Miután kiélik magukat a másik társaságában, elválnak útjaik. Ám Jay-ben egy napon felébred a vágy, hogy többet tudjon meg, és ezzel bele is veri a szöget a légyottjaik koporsójába. Az egyébként igen erotikus film olyan kérdéseket feszeget, mint a hűtlenség, egy házasság fenntarthatósága, valamint milyen az élet szeretővel és titkokkal.

A szex és Lucia (2011)

Lucia és Lorenzo romantikus - és persze erotikus – regénybe illő történetét ismerhetjük meg. A filmben összemosódik a jelen, és egy nagyon szövevényes történetet kapunk, ami nemcsak utazás a gazdag szexualitás világába, hanem egy nő szenvedélyes, bohém lelkébe is, aki összejön egy híres íróval, de forró szerelmük gyakran ingataggá válik. Közben kiderül, hogy Lorenzónak van egy lánya, és látszólag minden nő a férfit akarja. De kire vágyik Lorenzo?

Mérgező kapcsolat, érzelmi zsarolás, szeretetmegvonás - Nincs károsabb film a 365 napnál, mégis tarol

Mérgező kapcsolat, érzelmi zsarolás, szeretetmegvonás - Nincs károsabb film a 365 napnál, mégis tarol

The Duke of Burgundy (2014)

Ebben a gyönyörű alkotásban a fiatal Evelyn cselédlányként dolgozik egy kastélyban, de állandóan elkésik a munkából, ezért úrnője, Cynthia, szexuálisan megbünteti. A film közben felmerül a nézőben a kérdés: valójában ki az úrnő és ki a szolgáló? Két nő szerelmi történetét láthatjuk, akik elmerülnek a szadomazóban, de előbb-utóbb még az ő álomszerű világukban is megjelennek a feszültségek.

A szégyentelen (2011)

Brandon egy harmincas, sikeres agglegény New Yorkban. Úgy tűnik, tökéletes élete van, de titkolja, hogy szexfüggő, aki még a munkahelyén is maszturbál. Amikor a húga figyelmeztetés nélkül megjelenik, az egy kissé felborítja az életét. Kétségkívül szaftos film, mégis tele van érzelemmel, küzdelemmel, egyszerre provokatív és magával ragadó. Michael Fassbender zseniálisan alakítja a kissé perverz, de mégis szenvedő főszereplőt.

9 1/2 hét (1986)

Amikor két idegen, John és Elizabeth találkozik, hirtelen totál belezúgnak egymásba. Egy nagyon szenvedélyes viszonyba kezdenek, ami vadabbnál vadabb szexuális mutatványokat eredményez, izgalmas szexpózokkal, szexhelyszínekkel, némi sztriptízzel megspékelve. Csakhogy hamar kiderül, ez a szerelem nem egészséges - de vajon számít ez, ha egyszer annyira színes és kielégítő nemi életet élhetnek? Mickey Rourke és Kim Basinger között tökéletesen működik a kémia, ettől lesz olyan hiteles a történetük.

Henry és June (1990)

A film elkészítéséhez Anas Nin francia regényíró kiadatlan naplóit használták fel. Ezekben arról mesél, mennyire boldogtalan, amiért hozzáment egy bankárhoz, de miután megismeri Henry Millert és feleségét, June-t, elkezdi felfedezni a szexualitását. A Philip Kaufman által rendezett film főszereplője Uma Thurman mint Anas Nin, aki Henry és June bűvkörébe esik, és természetesen hamar felforrósodik hármójuk között a hangulat. A történet 1931-ben játszódik, és igazi időutazás azoknak, akik imádják a háború előtti évek gondtalan pezsgő, kultúra központú, bohém Párizsát.

Valaki filmet és sorozatot mondott?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)