Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!

2021.december.4.

Bánhegyi Hanna és Flóra a húszas éveik elején járó fiatal lányok, tele energiával és inspirációval.

Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor ezt a podcast sorozatot neked találták ki!
Fotó: Gettyimages.com

The Butterfly Effect („A pillangó hatás”) című podcastjük epizódjait másfél éve kezdték felvenni – azóta vendégeik között Daubner Anna és Fenyő Iván is megfordult már.

De mi is az a pillangó hatás? „Az a tudományos elmélet, hogy egyetlen esemény, legyen az akármilyen apró, az egész univerzum körforgását képes megváltoztatni”. Hanna és Flóra beszélgetéseik során olyan kérdésekre keresnek válaszokat, amelyek önmagunk és a körülöttünk lévő világ mélyebb megértését segítik. Céljuk egy olyan közösség kialakítása, ahol a pozitív gondolatébresztés előidézi a pillangó hatást.

Hanna és Flóra évek óta intenzíven foglalkoznak a személyiségfejlődés kérdéseivel, epizódjaikban rengeteget mesélnek az önismeret és önszeretet fontosságáról és a saját belső (női) erő felszínre hozásáról. Személyes történeteken keresztül bebizonyítják, hogy törődni önmagunkkal igenis produktív, valamint tippeket osztanak meg a számukra bevált rutinokról és szokásokról, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki kiegyensúlyozottsághoz.

Ezek a lányok arra inspirálnak, hogy legyünk jelen az életünkben, és hogy megértsük, mi teremtjük meg a saját valóságunkat. Beszélnek többek között álmokról, önmagunk felvállalásának bátorságáról, bizalomról és megbocsátásról, motivációról és manifesztációról vagy éppen utazásról és kultúrák felfedezéséről. Meghívott vendégeik egytől-egyig hozzájuk hasonló pozitív energiát sugárzó emberek, akikkel többek között lelassult életmódról és tudatos jelenlétről, szenvedélyről és önmegvalósításról, valamint a traumák gyógyításáról és a stressz kezeléséről is beszélnek.

Amellett, hogy az Instagram platformjukon építik a pillangók közösségét, tevékenységüket nemrég új szintre emelték: megalkották A reggelek ereje című online tanfolyamukat, amelyben video tréningeket, letölthető pdf dokumentumokat és heti zoom meetingeket biztosítanak az érdeklődőknek. Elmondásuk szerint „valamilyen egészen különleges erő lakozik a reggeli órákban, és ha megnyerjük a reggeleinket, legyőzhetetlenek leszünk a napjaink többi részében is”. A kurzus során ezt a mentalitást szeretnék átadni a közösség tagjainak, kreatív és gyakorlatias tanácsokat nyújtva a kiegyensúlyozott reggeli szokások és az inspirált mindennapok kialakításához.

A The Butterfly Effect Podcast elérhető Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten és az Anchoron is. Hanna és Flóra beszélgetéseihez pedig bármikor érdemes visszatérni, amikor lelki feltöltődésre vágyunk.

Szerző: Nikolaidu Fédra

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói