Lindsay Lohan és Ron Weasley együtt szerepelnek az új kedvenc sorozatodban

2017.június.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lindsay Lohan elég sok mindent adott a világnak, például egy felejthetetlen, örökérvényű csajos filmet, amiből még a mai napig van mit tanulnunk a lányok közti barátságról, vagy egy döbbenetes Instagram-kiborulást, aminek az lett az eredménye, hogy minden fotóját letörölte a profiljáról. Valójában ezek után akár már nyugdíjba is mehetne, de Lindsay Lohannek még annyi minden lapul a tarsolyában, amik csak arra várnak, hogy jobbá tegyék az emberiséget. Most a világ másik leghíresebb és legvarázslatosabb vörös sztárjához, Ron Weasley-hez, azaz Rupert Grinthez csatlakozik egy sorozatban.

Rupert Gring Lindsay Lohan Sick Note
Fotó: Instagram

Grint egy félrediagnosztizált srácot játszik, akinek el kell döntenie, hogy őszinte lesz a körülötte lévőkkel és visszatér a korábbi semmilyen életéhez, vagy sodródik a történésekkel, és hagyja, hogy mindenki sokkal kedvesebben viselkedjen vele "betegsége" miatt. Lohan a Sick Note című briliáns angol vígjáték második szezonjában lép be a képbe, mint Grint főnökének a lánya. A sorozat idén fog debütálni, a második szezon meg valamikor jövőre. Ez lesz az első szerepe Lohannek a 2014-es vendégszereplése óta Az élet csajos oldala sorozatban.

„Egyik hazugság tetőzik a másikat ebben a zavaróan szenzációs vígjátékban, ami garantáltan a tévé képernyőjére szegezi a néző tekintetét”, mesélte a sorozat producere a Varietynek.

A második szezon forgatásai már elkezdődtek, és a hírt maga Lindsay Lohan is megerősítette egy közös fotóval az Instagram oldalán Rupert Grinttel az oldalán.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #128522;Back on set of my new TV show #SickNote #128540; Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 12., 02:19 PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője