Ezt eszik majd édességként a világsztárok a cannes-i filmfesztiválon: a Ghraoui aleppói pisztáciával töltött kandírozott sárgabarackját

2022. május 13.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Damaszkuszból származó luxuscsokoládé márka, a GHRAOUI, mely 2022-ben a filmfesztivál hivatalos ajándékozó partnereként kínálja fenséges finomságait a kiemelt vendégek és a jelen lévő világsztárok részére Cannes-ban. A szenvedély, az érzelmek, és a család évszázados története teszik a GHRAOUI-t világszerte kiemelkedővé, budapesti márkaboltja, és csepeli manufaktúrája pedig hazánk különlegességévé.

A luxusédességeket kínáló Ghraoui cég 2017-ben költözött Magyarországra
A luxusédességeket kínáló Ghraoui cég 2017-ben költözött Magyarországra
Fotó: Ghraoui

Május 17-én kezdődik a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja Cannes-ban. Az eseményt nem csupán a helyszínen, de a világ minden pontján óriási figyelem övezi - amellett, hogy kik viszik haza az esemény fődíját az Arany Pálmát, a megnyitót és a vörösszőnyegen a „dicsőség huszonnégy lépcsőfokán” való felvonulást ugyanekkora érdeklődés követi minden évben. 2022-ben a magyar vonatkozású nevezett filmek mellett egy másik hazai különlegesség is feltűnik a vörösszőnyegen, ugyanis a GHRAOUI Csokoládéházat az a megtiszteltetés érte, hogy az idei fesztivál hivatalos ajándékozó partnerének kérték fel a szervezők. Erre minden okuk megvolt, hiszen a GHRAOUI csokoládék és kandírozott gyümölcsök mindig különleges ajándéknak számítanak bármilyen alkalomra, és éppen olyan kiemelkedőek, mint az esemény maga.

A cannes-i hőségre való tekintettel a GHRAOUI nem csokoládéval készül a filmfesztiválra, hanem a 200 éves damaszkuszi családi recept alapján készített aleppói pörkölt pisztáciával töltött kandírozott sárgabarackokkal. Ez az édesség nemcsak történelmüket, hanem örökségüket is talizmánként hordozza magában, hiszen a sárgabarack Damaszkuszt körülvevő Ghouta régióból származik, ahonnan maga a márka is. A desszertbe való első harapás után nem az átütő cukorsokkot érezzük, hanem az arany sárgabarack friss gyümölcsösségét, amely nem tolakodó a kandírozás ellenére sem.

Ezt a GHRAOUI különlegességet eszik majd a világsztárok a Cannes-i filmfesztiválon: aleppói pisztáciával töltött kandírozott sárgabarack. A GHRAOUI csokoládéi és édességei itt készülnek Magyarországon
Fotó: Ghraoui
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az nem szabadság, ha minden nap csekkolod az e-maileket, ideje végre megengedned magadnak a pihenést

glamour plusz ikon Az nem szabadság, ha minden nap csekkolod az e-maileket, ideje végre megengedned magadnak a pihenést

Fogyás után beesettnek látod az arcod? Íme a volumen-visszaadó újdonság tű és szike nélkül (x)

Fogyás után beesettnek látod az arcod? Íme a volumen-visszaadó újdonság tű és szike nélkül (x)

Ajándékozz idén időt és figyelmet – Így lesz újra szívből jövő karácsonyod (x)

Ajándékozz idén időt és figyelmet – Így lesz újra szívből jövő karácsonyod (x)

Így tudsz nyerni a karácsonyi szelfiddel! (x)

Így tudsz nyerni a karácsonyi szelfiddel! (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)

Zárd az évet stílusosan – inspiráló kollekcióval vár a CCC (x)