Már hivatalos: érkezik a Szólíts a neveden folytatása!

2018.március.7.

A Szólíts a neveden az év egyik legnagyobb filmsikere, így nem csoda, hogy a rendező már most buzgón dolgozik a második rész elkészítésén. Ez egészen eddig csak pletyka volt, azonban Luca Guadagnino nemrégiben megerősítette a hírt, és elárulta, hogy a forgatókönyv még nem kész teljesen, de a sztori alapja már megvan. Az is kiderült, hogy a második részben ismét Timothée Chalamet és Armie Hammer játsza majd a főszerepet (éljen!), akik 5 év elteltével ismét egymásra találnak és világkörüli útra indulnak.

A film `87 környékén játszódik, éppen abban az időszakban, amikor felfedezték a HIV vírust, és az egész világot rettegésben tartotta az AIDS. A betegség fontos részét képezi a filmnek, ugyanis a kezdő snitten kapásból Eliot láthatjuk, aki a Once More című alkotást nézi egy moziban - a filmet, ami egy meleg pár szerelmét rögzíti, és egyben felhívja a figyelmet a halálos vírusra.

A rendező azt is elárulta, hogy nagyon szeret a srácokkal dolgozni, és úgy érzi, a Szólítsd a nevedennek köszönhetően létrehoztak egy olyan sajátos világot, amelyhez bármelyikünk tud kapcsolni. Elio és Oliver ekkor még fiatalok, azonban időközben ők is felnőnek, és újradefiniálják a szerelemről alkotott képüket.

A film valószínűleg 2020-ban debütál majd, mi pedig már most tűkön ülünk.

Ez is érdekelhet

Napi szex: Létezik még szexuális hűség?

Napi szex: Létezik még szexuális hűség?

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla