Miley Cyrus szakítós klipje felrobbantotta az internetet

Miley Cyrus legfrissebb dala és a hozzá tartozó videoklip még egy napja sem debütált, de már közel 3,5 millió megtekintésnél jár. Felsorolni is nehéz lenne, hogy mitől rengeti meg ennyire a világot, bár azért némi sejtésünk van: a „Flowers” elhozta minden idők legütősebb szingli himnuszát.

Miley Cyrus új dala szinglik millióinak ad erőt
Miley Cyrus új dala szinglik millióinak ad erőt
Fotó: NBC/Getty Images

Bátran kijelenthetjük, hogy Miley Cyrus generációjának egyik legtehetségesebb énekesnője, aki már rég maga mögött hagyta a bohókás Hannah Montana szerepét. Színésznőként is kiemelkedő, de névjegyét senkiéhez sem hasonlítható karcos, mély hangjával, extravagáns stílusával és bitang erős karakterével tette le. Ha felcsendül egy szám, ezer közül is felismerjük őt benne, és most sem kellett néhány másodpercnél több ahhoz, hogy leessen az állunk mindattól, amit látunk és hallunk tőle. Nem tudod, hogyan szeresd magad? Hallgasd meg ezt a dalt!

Boldog születésnapot Liam Hemsworth!

Nem kétség, hogy Miley Cyrus a tökéletes időzítés nagymestere, de a szarkasztikus humorát sem hagyta otthon. Valószínűleg a volt férje nem találja annyire viccesnek, hogy az énekesnő bosszúdallal állt elő, főként, hogy ezt napra pontosan a születésnapján tette. A 33. évét ma betöltő Liam Hemsworth és a 30 éves Miley Cyrus szerelme még tinédzser korukban kezdődött, amikor Az utolsó dal című romantikus dráma forgatásán megismerkedtek. Nagy szerelem volt, de annál viharosabb, és a lezárás sem volt túl békés.

Ahogy az a dalban is elhangzik, a pár álomotthonának teljes megsemmisülése közös életük legnagyobb tragédiája volt. Miley és Liam malibui háza is áldozatául esett a 2018-as kaliforniai erdőtűznek, és sajnos az eset annyira megviselte a kapcsolatukat, hogy ahogy szerelmi fészkük, úgy a házasságuk is „porig égett”. Mivel a ház az énekesnő tulajdonában állt, így hosszú éven át volt az otthona: rengeteg emlék és felejthetetlen élmények színhelye; érthető hát, hogy úgy érezte, hogy az egész élete megsemmisült. Howard Stern rádiós műsorvezetőnek adott interjújában korábban elmondta, hogy a szakítás kiváltó oka az volt, hogy a férje nem adott számára elegendő időt ahhoz, hogy elgyászolja és feldolgozza szeretett otthona elvesztését. Később azt nyilatkozta, hogy úgy érzi: a tragikus eset az égiektől egyfajta szimbolikus jelzés volt arra, hogy engedjen el bizonyos dolgokat és embereket az életéből.

Ki mondta, hogy nem vehetsz magadnak virágot?

Ezt meg is tette és most főnixként ébredt fel hamvaiból. Talán még sosem volt ennyire kirobbanó formában (kívül és belül egyaránt), és „Flowers” című dalán keresztül beleénekli a világba, hogy senki nem tudja őt annyira szeretni, mint amennyire önmaga képes szeretni magát. A dal egy üzenet azok számára, akik párkapcsolat nélkül értéktelennek érzik magukat, és meg vannak bizonyosodva róla, hogy őket képtelenség szeretni. Miley lehengerlő videójából árad az élet és az önmaga iránti szeretet, ami ékes bizonyítéka annak, hogy a saját boldogságunkat egyedül mi tudjuk megteremteni. Az egész klipből árad az elementáris energia, a dal szövege pedig arra is inspirálja a rajongókat, hogy bátran gyűjtsenek bátorságot ahhoz, hogy megváljanak az őket mérgező emberektől, ugyanis sokkal rosszabb egy felemésztő kapcsolatban kínlódni, mint szingliként, de felszabadultan és függetlenül élni.

Miley Cyrus meztelen videóval promózza új dalát

Az énekesnő szilveszteri partiján jelentette be, hogy 2023 tavaszán egy teljesen más oldalát fogjuk megismerni. Az Endless Summer Vacation névre hallgató vadiúj album a legszebb Los Angeles-i élményeire reflektál, egyfajta „szerelmes levél L.A.-nek”; nem véletlen hát a cím: „Soha véget nem érő nyári vakáció". Az album előzeteséből érezhető a tengerparti város jellegzetes hangulata, amelyet a készítők egy melankolikus képi világgal prezentálnak, de ami még ennél is izgalmasabb lesz, azok Miley személyes, eddig mélyen a szívében eltemetett történetei, amelyeket dalain keresztül tár majd a világ elé. Mi már tűkön ülve várjuk, már csak abból is kiindulva, hogy egyetlen dalával mennyi erőt adott nekünk már most is. Szinglik kezeket fel - ugye már ti is a bolt felé tartotok azért a jól megérdemelt csokor virágért?

Hozd képbe magad a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói