Mit evett Rihanna a Szigeten? Eláruljuk!

2016.augusztus.15.

Idén második alkalommal készíti a Sziget Fesztivál legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a Sziget Fesztivál hivatalos backstage-ében. Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a csapat azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó.

A backstage ételkínálatának összeállítása Orosz Gáborhoz, a KIOSK Executive Séfjhez fűződik, aki szerint eddig még nem volt olyan kérés, amit ne lehetett volna teljesíteni. A menü összeállítása mindig komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól egészen a kifinomult ételekig szinte mindent tartalmaznia kell a kínálatnak.

Orosz Gábor a KIOSK séfje gondoskodik a sztárok ételeiről:

sziget fesztivál, fesztivál, sziget, kiosk, rihanna, koncert, ételek, orosz gábor séf, menü, catering

Idén a a BBQ-ra helyezték a hangsúlyt, most a vendégek szeme látta előtt igazi bükkfatüzeléses szmókerben készülnek az omlós húsfalatok. Időnként persze különleges kérésekenek is eleget kell tenni. Volt már olyan fellépő, aki manuka mézet, kecsketejet vagy éppen organikus biomajonézt szeretett volna. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így a séf kénytelen volt saját maga bio alapanyagokból elkészíteni.

A hangulat fesztiváli, a kaják viszont a Szigeten is első rangúak a KIOSK-nál:

sziget fesztivál, fesztivál, sziget, kiosk, rihanna, koncert, ételek, orosz gábor séf, menü, catering

Az elmúlt években az is előfordult, hogy valaki hirtelen felindulásból sushit akart enni. Gábornak ez sem okozott gondot. Robogóra pattant, beugrott a belvárosba, hogy beszerezze az ehhez legfontosabb alapanyagokat. És elkészítette a zenész legnagyobb megelégedésére.

Természetesen nagyon kíváncsiak voltunk arra, vajon mit kért a világsztár, Rihanna a magyarországi tartózkodása során. "Mivel saját catering csapattal érkezett, így a fő feladatom az volt, hogy beszerezzem nekik a kért alapanyagokat, majd megkóstoljam az ételeket. Különböző halak, gyümölcsök és húsok is ott voltak a kérések között. A friss bárány beszerzése okozott némi fejtörést, de szerencsére az egyik kedves hentesbarátom segítségével ezt is sikerült megoldani."

Ez is érdekelhet

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói