Imádjuk Nagy Bogi új dalát, hallgasd meg te is!

2022.június.18.

Nemrég debütált Nagy Bogi Félek című dala, az énekesnő most elmeséli, hogyan született ez a csodás szerzemény.

Januárban vettem otthonra egy digitális zongorát, és ez a dal konkrétan kiszakadt belőlem. Mindössze kétóra alatt írtam meg. A karrierem kezdete óta úgy érzem, hogy ez a legőszintébb dalom. Nincs sok titok a magánéletemben, büszkén vállalom a páromat, aki mellett nővé váltam. A dalszerzés folyamata alatt pár közös képünkből inspirálódtam. Fel-fel idéztem a legszebb élményeinket. A Félek számomra olyan, mint egy vers, rímekben elmesélem, hogy mit is jelent számomra a szerelem. A hangszerelést Somogyvári Dani készítette.

Idén töltöttem a 20. életévemet. Közel nyolc éve kerültem a showbizniszbe. Az első dalaimat Molnár Ferenc Caramelnek köszönhetem, amiért egy életen át hálás leszek neki, de úgy érzem itt az ideje a saját lábamra állni. Ez az első projektem amit teljesen egyedül készítettem - korábban mindig fogta valaki a kezem, most viszont ki szeretném hozni magamból a maxot, mert tudom, hogy képes vagyok rá. Nem tudom, hogy prozódiailag jó szövegeket írok-e, viszont az biztos, hogy szívem-lelkem benne van. Imádom az alkotási folyamatot. Olyankor egy másik szellemi állapotba kerülök.

Feltöltöttem a dal demóját Tiktokra, ahol több mint 8000-en használták fel a hangomat különböző videók alá, így a videó klipet minél hamarabb kellett kivitelezni. A dal szöveg centrikussága miatt kitaláltam, hogy egy lyrics videót szeretnék, valami extrával. Ekkor szóltam Kovács Zsuzsinak. Hétfőn megkerestem, pénteken pedig le is forgattuk a klipet, ahol a dalszöveg rám volt vetítve. Őszintén én még nem láttam korábban hasonló kivitelezést.

Nagyon izgatott voltam a megjelenés miatt, mivel egy rövid részletét már megismerhették az emberek, a teljes dal még csak most debütál. El sem hiszem mennyi pozitív visszajelzést kaptam eddig. Volt egy hölgy, aki a megjelenés előtt megkérdezte, hogy van-e lehetőség, hogy megkapja a végleges dalt, mert szeretné, hogy a nyár eleji esküvőjén a Félek legyen a bevonuló zene. Illetve egy másik leány instagrammoni elküldte, hogy két sort a dalszövegből magára tetováltatott. Elmondhatatlanul boldog és hálás vagyok, mert korábban még nem történt velem hasonló. Úgy érzem jó úton vagyok.

Ez is érdekelhet

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Mi történik akkor, ha elfelejted bevenni a fogamzásgátlót?

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint