Négy teltházas koncerttel zárt Budapesten a Violetta sorozat

2015.szeptember.3.

A GLAMOUR jóvoltából részt vehettem a Disney csatornán futó Violetta című sorozat egyik Budapesti show-ján, igen az EGYIKEN, ugyanis két napon belül négy koncertet is adott a csapat.

A sorozat nem volt teljesen ismeretlen a számomra, a húgommal mindig megnéztem pár epizódot, és bár nem az én korosztályom volt a célközönség, mégis eljutott hozzám a hír, hogy mekkora rajongás és őrület veszi körbe a csupán 3 évaddal rendelkező, immár befejezett sorozatot, így kíváncsian vártam a szombat délutáni koncertet.

Mivel nyomon követtem egy ideje a turnét, számítottam arra, hogy itthon is nagy sikernek örvend majd a koncert, de arra soha nem gondoltam volna, hogy egyből négy előadásra lesz szükség és mindegyik alkalommal teltház lesz.

A fullasztó melegben, a tűző napsütésben az budapesti Papp László Sportaréna előtt már egy órával a koncert előtt rengeteg fiatal lány és fiú várakozott izgatottan. Rajongásukat Violettás plakátokkal, ruhákkal, kiegészítőkkel, sőt arcfestéssel fejezték ki a kicsik, sőt a nagyobbak is.

A várakozást követően, a koncertet megelőző pár percben Bogi, a Bogi and the Berry banda énekesnője szórakoztatta a közönséget, egyébként ő volt az est házigazdája is. És akkor beszéljünk magáról az előadásról is: a látvány a sok lézerrel, fényekkel és háttér videókkal nagyon igényesen volt felépítve, a koreográfiák szuper jók voltak, de divat és smink bloggerként nem erről szeretnék beszélni, hanem kicsit fókuszáljunk a jelmezekre. A közel kétórás koncerten rengetegszer változtatták öltözetüket a szereplők és a háttértáncosok is, azonban itt is kiemelkedő volt a főszereplő Martina Stoessel, aki körülbelül 20 alkalommal váltotta le szerkóját, és majdnem minden dalnál új szettben pompázott.

A legtöbb jelmez csillogó, flitteres, fényes volt vagy éppen nagyon színes, Tini ruhái közül a legtöbb peplumos volt, de akadt gyönyörű estélyi ruha és feszülős, flitteres body is. A szettekhez az egyébként alacsony lánynak platformos cipőket választottak, meg is jegyeztem, hogy az egyik szám alatt egy ezüstcsillámos Jeffrey Campbell Lita csoda volt a fiatal énekesnő lábán.

A sminkeket nem vitték túlzásba, a Violettára jellemző lila rúzsok megvoltak, egyébként pedig csak egy egyszerű szemsmink került mindegyik szereplőre, klasszikus tusvonallal.

Az élmény maga egyébként fantasztikus volt, a rajongók egyszerre énekelték a spanyol dalokat a szereplőkkel, ugráltak, ha kellett, az előadók pedig többször is megszólaltak és nagyon kommunikatívak voltak a közönséggel, ráadásul mindezt sokszor magyarul tették a legnagyobb meglepetésemre.

Bevallom, minden előítéletem ellenére pozitívan csalódtam az előadásban, egy igényes és valóban világszínvonalú koncertet láthattunk, remélem, közületek is sokan ott voltak.

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Violetta live! @glamourhungary #bloggerlife #violetta #glamourhungary #violettalive #concert #martinastoessel @miamay51 által közzétett fénykép, 2015. Aug 29., 06:15 PDT

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most