Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

2022.június.29.

Az újak jönnek, a régiek mennek – legalábbis néhány film és sorozat mindenképp lekerül a Netflix listájáról. A helyedben nem várnánk, ugyanis nem sok időd maradt június 30-ig.

Már nincs sok időd, hogy megnézd a Kódjátszmát - és még további 4 filmet - a Netflixen - Fotó: Profimedia
Már nincs sok időd, hogy megnézd a Kódjátszmát - és még további 4 filmet - a Netflixen - Fotó: Profimedia
Fotó: Profimedia

A Netflix talán egyszerre pozitív és negatív tulajdonsága, hogy állandóan bővíti és variálja a kínálatát, ezzel aktívan fenntartva az előfizetők érdeklődését. Kivétel nélkül minden hónapban özönlenek az újdonságok, és sajnos vannak olyan tartalmak, amiknek le kell kerülniük a streaming szolgáltató listájáról. Így könnyen lehet, hogy bizonyos kedvenceidet, vagy olyan filmeket, melyek szerepelnek a bakancslistádon, már csak korlátozott ideig nézhetsz meg. A következő alkotásokat június 30-ig tudod megtekinteni.

Mielőtt megismertelek

A szerelem bárhol, bármilyen körülmények között ránk találhat, és erre a Mielőtt megismertelek tökéletes példa. A film hősnője, Louise Clark (Emilia Clarke) egy mindenki szerint különc, életvidám, hóbortos személyiség. Amikor elvállalja legújabb munkáját, még nem is tudja, de hatalmas próbatétel elé állítja örök optimizmusát. Az új megbízás során a helyi kastélyban kell gondját viselnie a fiatal, gazdag bankárnak, Willnek (Sam Clafin), aki két évvel korábban egy szörnyű baleset következtében kerekesszékbe kényszerült. A régen ereje teljében élő, kalandvágyó Will mára teljesen elkeseredett, és feladta a küzdelmet a boldog életért. Louise azonban fejébe veszi, hogy megmutatja Willnek, miért érdemes élni, és egymást követő közös kalandokra indulnak. A közös útjuk során azonban nem várt módon megváltozik az életük.

Kódjátszma

A második világháború talán egyik legkevésbé ismert hőse Alan Turing, az ő tragikus sorsát és megpróbáltatásait jeleníti meg a filmdráma. A zseniális matematikust napjainkban a modern számítógép tudomány egyik atyjának tekintik – akit nem mellesleg az egészen elképesztő Benedict Cumberbatch formál meg. A második világháború alatt Alan egy brit kódtörő központ munkatársaként dolgozott – neki és csapatának köszönhetően - számítások szerint - legalább két évvel ért véget hamarabb a világháború. A kísérlet teljesen titokban zajlott, és a ’70-es évekig senki sem tudott róla. Már csak ezért is érdemes megnézned – vagy újranézned – ezt a mozit.

Hódít a Netflixen az Alkonyat leszbikus változata

Mélyütés

Ez az amerikai sport-dráma egy profi bokszoló életpályájának holtpontjait és a gyógyulás útját követi le, nem mellesleg Jake Gyllenhaal és Rachel McAdams segítségével. Billy Hope, a veretlen profi bokszoló pályafutása csúcsán van, amikor egy tragikus baleset következtében elveszíti a feleségét, kislányát pedig elveszi tőle a gyámügy. Ezek után mély depresszióba zuhan, amit alkohollal és drogokkal próbál tompítani. Ahhoz, hogy újra talpra tudjon állni a megrázkódtatásból, Tick Williams edzőhöz fordul, hogy ismét képes legyen versenybe szállni.

Addams Family- A galád család

Ha szeretted az eredeti, élőszereplős Addams Family filmet, az animáció sem hiányozhat a repertoárból. A család tagjai egy elhagyatott kastélyban élnek, életük során azonban nem csak otthonossá tették a rezidenciát, de be is népesítették azt. Azonban a béke szigetének lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és tervei között szerepel egy lakópark megépítése.

Személyiségtolvaj

Az amerikai vígjáték Melissa McCarthy és Jason Bateman főszerepléséven 111 percen keresztül dolgozza fel egy csaló és az őt üldöző férfi történetét. Diana számára a kimeríthetetlennek tűnő pénzkeret lehetővé teszi, hogy bármit megkaphasson. Az egyetlen bökkenő életvitelében az, hogy a kártya valódi tulajdonosa, Sandy mindenáron a nyomában jár, hogy felelősségre vonhassa a csalót, de hamar szembesülnie kell azzal, hogy nem lesz könnyű dolga.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint