Izgalmas új sorozatokkal és filmekkel robbantja be az őszt a Netflix

Végre értelmet nyer a kuckózás fogalma, a kedvenc takaród és párnád, és mivel elillant a nyári kánikula, egyre rövidebbek a nappalok, nincs mese: jöhet a Netflix, a kedvenc sorozataid folytatása és néhány új potenciális befutóval is megismerkedhetsz. Mutatjuk, mivel vár a streaming platform szeptemberben.

Camila Mendes és Maya Hawke is visszatér szeptemberben a Netflixre
Camila Mendes és Maya Hawke is visszatér szeptemberben a Netflixre
Fotó: Netflix/Glamour

A HBO Max fejest ugrott Westerosba, és már javában dübörög A trónok harca előzménysorozataként készült Sárkányok háza, míg az Amazon tető alá hozta minden idők legdrágább sorozatát, ami A Gyűrűk Ura előtti időket járja körül. Nyilván a Netflix sem hagy unatkozni, és olyan folytatásokkal tér vissza, mint a Dinasztiák, aminek 24-én startol el az 5. évada, vagy a Végzet: A Winx Saga, amit szeptember 16-tól darálhatsz. Gyűjtésünkben ezúttal az új sorozatokra és filmekre koncentráltunk, de a legjobb szívvel ajánlunk egy nagyon izgalmas dokut is.

Nem várt találkozás – szeptember 1.

Az Esernyő Akadémia 4. évadát berendelték ugyan, de ezzel el is kaszálták a sorozatot. Viszont nem maradunk az Egyest alakító Tom Hopper nélkül, hála ennek a kis limonádénak. A Nem várt találkozás amolyan igazi ráadás nyár: Julie álomutazását tervezi az olaszországi Veronába, szomorúan konstatálja viszont, hogy az általa kibérelt villába már beköltözött egy nem túl kedves, de annál vonzóbb idegen. Hatalmas sztorira ne számíts, de ha kell még egy búcsúölelés a nyártól, hát hajrá!

Az ördög Ohióban – szeptember 2.

Ha nem riaszt vissza a thriller műfaja, és egy kis esti borzongás is hiányzott már, nagyon ajánljuk ezt az újdonságot, ami szeptember elején landolt a Netflixen. Már csak azért is, mert a Dr. Csontból ismert Emily Deschanel játssza benne a főszerepet, aki pszichiáterként elhatározza, befogadja azt a lányt, akinek sikerült megszöknie egy titkos szektából. Nyilván nem a legjobb ötlet, és persze, hogy ezzel az egész családját veszélybe sodorja.

Bosszúra készen – szeptember 16.

Nagyon örültünk, hogy a Riverdale-ből ismert, és persze elképesztően tehetséges Lili Reinhart végre Pop falatozóján kívül is bizonyíthatott a Néz mindkét irányba! című filmben, és legalább ennyire jó hír, hogy kolléganője, Camila Mendest is láthatjuk végre valami egészen másban. A Bosszúra készen története egy magángimnázium trónról letaszított méhkirálynőjét mutatja be, aki az iskola új, introvertált diákjával szövetkezve bosszúhadjáratba kezd. A cast kifejezetten erős: Camila Mendes mellett a Stranger Things Maya Hawke-ja és Austin Abrams is szerepel a filmben, akiből az Eufória, meg persze a Dash és Lily óta egyszerűen nem elég.

Őrülten jó sorozatokat is elkaszált a Netflix, mutatjuk a listát

The real bling ring - szeptember 21.

A Sofia Coppola rendezte 2013-as verziót talán láttad is Emma Watsonnal a főszerepben, most viszont jóval árnyaltabb képet kapsz róla dokumentumfilm formájában. A történet azt a 2008 és 2009 közötti időszakot mutatja be, amikor egy csapat tinédzser belógott többek között Paris Hilton otthonába, hogy meglovasítsanak néhány méregdrága luxus holmit. 10 évvel a történtek és a letöltött börtönbüntetés után maguk a csoport tagjai mesélik el a történetüket.

Szöszi (Blonde) – szeptember 28.

Andrew Dominik filmje a hónap végén debütál, és talán a legizgalmasabb cím a Netflix szeptemberi felhozatalában. Joyce Carol Oates azonos című regénye, és természetesen Marilyn Monroe élete és munkássága szolgáltatta az alapot. Az pedig, hogy Ana de Armas milyen félelmetesen jól ragadta meg az ikon nyilvánosság előtt létező és teljesen privát identitásait, már a film előzeteseiből kiderült. A színésznő azon túl, hogy elolvasta a regényt, fotók százain, videófelvételeken és hanganyagokon keresztül próbálta megismerni mind a dívát, mind pedig a kamerákon túl létező Norma Jeane Mortensont.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói