18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

A Netflix elég szépen elkényeztet minket januárban az újdonságaival

Új év, új sorozatok! A Netflix januárban sem hagyja ám, hogy unatkozzunk: kapunk várva várt folytatásokat, új szériák veszik kezdetüket, amiket kár lenne kihagyni, na meg persze új filmeket, amiket ezelőtt soha nem láttunk.

Januári Netflix újdonságok, amiket kár lenne kihagyni
Januári Netflix újdonságok, amiket kár lenne kihagyni
Fotó: Profimedia

A decemberi sürgés-forgás és ünnepcunami után nem árt kicsit pihenni és kikapcsolni. Mindenki szereti a karácsonyt és a nagy családi, baráti találkozókat, januárban viszont jól esik elvonulni, és magunkkal is tölteni egy kis időt. Mi azt javasoljuk, hogy bekuckózás közben izzítsd be a Netflixet! Ha már mindent kipipáltál a decemberi listádról, és az Emily Párizsban legújabb évadát is legalább már kétszer megnézted, ne aggódj, hoztunk neked hat januári Netflix újdonságot!

Ginny és Georgia - 2. évad

Január 5-én debütál a Ginny és Georgia második évada. Az első évadban a szabadszellemű Georgia két gyerekével, Ginnyvel és Austinnal északra költözött egy új élet reményében. Az újrakezdés viszont nem olyan egyszerű, mint amilyennek azt a zűrös anyuka elképzelte. Vajon mi vár a komplikált családra a második évadban? Ha még nem láttad az sorozatot, ideje belevágni, egy nap alatt simán le lehet darálni.

Sexify - 2. évad

Két évvel ezelőtt 8 résszel startolt el a lengyel Sexify első évada, ami egy tabukat nem ismerő, vicces sorozat. Natalia egy kezdő szoftverfejlesztő, aki sokat tud a programozásról, de nagyon keveset a szexről. Barátnőivel, Monikával és Paulinával elhatározták, hogy létrehoznak egy alkalmazást az orgazmusról, amivel megnyerhetnek egy egyetemek közötti versenyt, és még társaik szükségletein is segíthetnek. A január 11-én élesedő második évadban újabb kihívások várnak a lányokra, mind a kezdő vállalkozásuk, mind a magánéletük terén. Ha nem láttad még az első évadot, és tetszett a Szexoktatás, akkor ezt a Netflix produkciót neked találták ki!

Florence Pugh szépen csendben a Netflixre szállította az ősz legjobb filmjét, A csodát

Az eltűnt lány

Újként érkezik a Netflixre január 27-én Az eltűnt lány című spanyol sorozat, ami egy Amaya nevű kislány eltűnéséről szól. A tragédia egy málagai felvonuláson történik. Egy fiatal újságíró nem szeretné feladni a keresést, mindenáron segíteni akar Amaya szüleinek megtalálni őt. Ha szereted a könyvadaptációkat, és élsz-halsz a bűnügyi thrillekért, akkor vésd be a naptárba a premier dátumát.

Zaj

Szintén egy eltűnt lány után kutató anya rátalál egy olyan támogatócsoportra, ahol olyan hozzá hasonló erős nőkkel ismerkedik meg, akiknek az életét tönkretette az erőszak. Hogyan lehet túlélni egy ilyen fájdalmas tragédiát? Tényleg gyógyító ereje van az összefogásnak? Kiderül a filmből január 11-én.

Bernie Madoff: a Wall Street szörnye

Most jöjjön egy dokusorozat, ami a pénzember Bernie Madoff tündökléséről és bukásáról szól. Madoff, az egyik volt legelismertebb befektető a Wall Street történetének egyik legnagyobb piramisjátékát valósította meg - ezzel pedig több ezer befektető életét tette tönkre. A történelem egyik legnagyobb csalója közel két évvel ezelőtt halt meg, most pedig január 4-én megnézheted a Netflixen, hogyan lett a világ egyik legbefolyásosabb emberéből bukott szélhámos.

Pamela közelről

Pamela Anderson személyesen osztja meg a velünk, Netflix-nézőkkel a mozgalmas párkapcsolati életét és a híres szexvideós botrányának történetét - az életrajzi dokumentumfilmet naplóbejegyzései és személyes felvételei színesítik. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, de kitartás, erre ugyanis még január 31-ig várnunk kell!

Még több Netflix:

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói