Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi években számos Zs-kategóriás film készült Harry herceg és Meghan Markle szerelméről, úgyhogy eljött az idő, hogy megismerjük az őseredetit. A Harry & Meghan azonban nem csak a pár megismerkedését fedi fel úgy, mint korábban soha, hanem a királyi családtól való, meglehetősen rögös elválást is a pár szemszögéből mutatja be.

Kijött Harry herceg és Meghan Markle új sorozatának előzetese
Kijött Harry herceg és Meghan Markle új sorozatának előzetese
Fotó: Profimedia

Nehéz megfelelő jelzőt találni Meghan Markle és Harry herceg új, 6 részes dokusorozatának előzetesére, ami a hónapban landol majd a Netflixen. Erős, hatásvadász, megrázó, vagy egész egyszerűen egy olyan narratíva, ami a bulvársajtó túlzásokból építkező történetmesélésének helyreigazítási vágyából született.

Az előzetes tökéletes ellenpontja mindennek, ami a királyi család hagyományos reprezentációja: egy sor intim, sosem látott kép jelenik meg egymás mellett összevágva, amit a drámai zene tesz még feszültebbé, majd jön néhány nagyon rövid, de nagyon hatásosan összeválogatott idézet a pártól. „Senki sem látja, mi történik zárt ajtók mögött. Mindent meg kellett tennem, hogy megvédjem a családomat.” – mondja Harry herceg, míg az előzetes Meghan Markle szavaival zárul, miszerint: „Ha ekkora a tét, nem lenne értelme, ha tőlünk is hallanák a saját történetünket?

Szerelmi történet vagy egy hadjárat folytatása?

A királyi család élete, legalábbis az, amit a médián keresztül kapunk belőle, meglehetősen túlzó: bizonyos részleteket kiemel, átszínez, eltolja a hangsúlyokat, míg másokat figyelmen kívül hagy. Kétségtelen azonban, hogy Meghan Markle bekerülésével még inkább olyan lett, mint egy sorozat, amit csak fokozott, hogy a pár 2020 januárjában bejelentette, hogy függetlenedik a királyi családtól. A drámai elválás után a viszony egyre feszültebb lett Károly herceg és fia, Harry herceg, valamint Vilmos herceg és öccse között, és az sem segített, hogy Erzsébet királynő, az utolsó érzelmi kapocs, szeptember 8-án elhunyt.

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Az uralkodó halála után a pár egyébként szerette volna, ha a dokumentumfilm bizonyos részei átdolgozásra kerülnek vagy egyenesen kikerülnek a sorozatból, a Netflix azonban ennek nem tett eleget. Harry herceg 2023 januárjában megjelenő memoárjával ugyanez a helyzet, itt állítólag a Károly királyt, a Kamilla királynét, valamint a Katalin hercegnét és Vilmos herceget érintő részlelet szerette volna átdolgozni a herceg, most, hogy az érintettek közelebb kerültek a trónhoz - vagy pont hogy trónra kerültek.

Dátumok háborúja

Az, hogy a család között ez gyakorlatilag egy álcázott sakkjátszma, arra tökéletes bizonyítékok az egyes dátumok: Károly király koronázása véletlenül pont Harry és Meghan első gyermekének (Archie) születésnapjára esik, a könyv és a sorozat pedig Károly király uralkodása kezdetén jön ki. Az előzetesről nem is beszélve, amit Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon fontos, bostoni útjának 2. napján kaptunk meg – tudatosan időzítve. Harry herceg memoárja is Katalin hercegné születésnapja után jelenik meg egy nappal, ahogy két évvel ezelőtti távozásuk bejelentését is a hercegné születésnapja előtt tették meg. Ezek látszólag talán apróságok, de a valóságban a médiafigyelem nagyon tudatos megragadására és elterelésére szolgálnak.

Ha szívesen olvasol még a királyi családról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője