Meghan Markle bebizonyította, hogy fantasztikus ember

Meghan Markle számára nagyon fontos a jótékonykodás, mindazon túl pedig szeretné meghálálni filmrendező barátja, Tyler Perry segítségét, amiért a legnehezebb időkben menedéket nyújtott neki és családjának.

meghan markle-glamourpng
Meghan Markle számára ma is fontos, hogy segítse a rászorulókat
Fotó: Shaun Jeffers/Shutterstock

Tyler Perry, színész és rendező nagyon hálás Meghan Markle támogatásáért, és hogy mindent megtesz azért, hogy segítsen a rászorulókon. Perry elmondta, hogy Meghan személyesen kereste fel a boltokat, hogy babatápszert vásároljon, amit egyébként csendben és szerényen intézett, azaz jótékony cselekedetét egyáltalán nem verte nagy dobra.

Menedékre leltek

A Vanity Fair szerint az 53 éves színész kedd este a nyugat-hollywoodi Baby2Baby gála színpadán osztotta meg a 800 fős közönséggel, hogy egy alkalmazottja kétségbeesetten kérte a segítségét, amikor év elején országos hiány volt az árucikkből. Tyler saját igyekezete sikertelen volt, ami arra ösztönözte őt, hogy barátaihoz, Meghan Markle-höz és Harry herceghez forduljon. A kaliforniai házaspár akkoriban az Egyesült Királyságban tartózkodott (valószínűleg Erzsébet királynő júniusi platina jubileumán), így Meghan maga szerezte be a tápszert – mondta Perry.

Meghan és a Madea filmek rendezője régóta kölcsönösen segítik egymást. 2020-ban, amikor Meghan és Harry kiléptek uralkodói szerepkörükből, egy ideig fiúkkal Archie-val Tyler Los Angeles-i birtokán laktak. A csavar a történetben, hogy a hercegné és a herceg még sosem találkozott a filmessel személyesen azelőtt, virtuális kapcsolatuk azonban már 2019-ben elkezdődött. Amikor Meghan és Harry összeházasodtak, akkor Tyler ezt üzente távolról a hercegnének: „Imádkozom érted” - amellyel biztosította őt támogatásáról.

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

Jótett helyében jót várj

Meghan később elfogadta Tyler meghívását, amikor nehéz időszakot éltek meg az uralkodóházból való távozásuk után.

„Néha sokkal szívesebben meséljük el a történetünket egy idegennek, mint valakinek, akit jól ismerünk” – nyilatkozta korábban a hercegné. Év elején pedig Tyler adott interjút a Today magazinnak: „Borzasztóan nehéz időszak volt ez számukra. Amit én látok, hogy itt van két ember, akik nagyon szeretik egymást és minden nehezített körülmény ellenére egymásra találtak. A szeretet, ami bennük lakozik, megindító, én pedig mindent meg akartam tenni azért, hogy segíthessem őket.”

Miközben a hercegné és a herceg Tyler birtokán tartózkodott, az idő alatt már gőzerővel keresték az új otthont, amit 2020 augusztusában meg is találtak Montecitóban. A pár állítólag 14 millió dollárt költött a kilenc hálószobás kastélyba, és gyermekeikkel azóta is ott élnek.

Végtelenül hálásak

Tyler még egy házavató meglepetést is tartogatott számukra: zongorát ajándékozott nekik, hogy „megírhassák életük filmzenéjét”.

Egy bennfentes azt nyilatkozta a PEOPLE magazinnak, hogy Meghan Markle és Harry herceg hihetetlenül nagyra értékeli Tyler nagylelkűségét, és végtelenül hálásak, amiért biztonságos menedéket nyújtott nekik ebben a nehéz időszakban.

Tudj meg még többet a hercegi pár szerelméről:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói