Nini Molnar üzlete Miami hangulatát csempészi Budapest szívébe!

2018.április.18.

Budapest belvárosában nyitotta meg első üzletét Molnár Nini. A Nini's Pop-Up fantázianevet viselő üzlet Miami színes és vidám világát hozza el a főváros szívébe, ahol végre személyesen is lehet válogatni a webshopról már jólismert darabok között. A jellegzetes táskák és kiegészítők mellett Nini új oldalát is megismerhetjük, az üzletben ugyanis már kapható a tervező vadonatúj fürdőruha kollekciója is.

Molnár Nini 14 évesen már Miamiban tanult, így hamar megtapasztalta az utazás inspiráló élményét, később modellként csöppent bele a divat világába és bejárta többek között Milánót és New Yorkot is, majd édesapja nyomdokaiba lépett és üzleti tanulmányokba kezdett Londonban.

A szenvedélyeit ötvözve 2015-ben belépett a divatvilág tervezői oldalára, és saját márkájával hamar berobbant a köztudatba – tavaly még az év kiegészítőtervezőjének is megválasztották a GLAMOUR Women Of The Year gálán.

Molnár Nini egy magabiztos, örökké kíváncsi, sokszínű üzletasszony, akire az állandó életöröm jellemző. Nyitott és kreatív gondolkodásmódja visszatükröződik a nevét viselő Nini Molnar márka világában is.

„Mindig rajongtam a táskákért és a kiegészítőkért, a mai napig ezek szerepelnek a karácsonyi kívánságlistámon. Egy statement darab, egy jól megtervezett kiegészítő feldobja, de akár teljesen át is alakíthatja az outfitet, a viselője hangulatát. Minden darabot magabiztos és pozitív kisugárzású nőket szem előtt tartva tervezek, akik életvidámak és nem félnek szexik lenni” – mesélte Molnár Nini.

A Nini Molnar kiegészítők luxussztenderd alapanyagokból készülnek Magyarországon, és három különböző vonalba sorólhatók – Inspire, Celebrate és Retro Holiday. A Celebrate táskákat Milánó és New York éjszakai élete, a retró diszkók és a polaroid képek inspirálták. Az Inspire vonal a kilencvenes évekből és a minimalizmusból építkezik. A Retro Holiday darabok pedig a pop art stílusát, Miami élénk építészetét, vízparti csillogását és Nini Capri-n töltött nyaralásait idézik meg. A vonal részeként idén egy fürdőruhakollekcióval is bővül a márka kínálata -a darabokat a hetvenes évek stílusa és Helmut Newton ikonikus divatfotói ihlették.

A store vendégei számára a hely közösségi térként is funkcionál, ahova bármikor bejöhetnek kicsit kikapcsolni és beszélgetni. A jövőben styling- és smink workshopokra és egyéb izgalmas eseményekre is lehet számítani a helyszínen.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján