Ott Anna ajánlója a Margó Fesztiválra

2019.október.9.

Tudjuk, hogy ezen a hétvégén aztán tényleg nincs egyszerű dolga senkinek, hiszen a GLAMOUR-napok mellett rengeteg érdekesség vár. Például itt van az egyik kedvenc őszi fesztiválunk a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár október 10-13. között, amelynek ezúttal is a Várkert Bazár ad otthont. Rengeteg újdonság jelenik meg a fesztiválra időzítve, és a Margó rengeteg nagyon izgalmas programmal várja az olvasókat, olyan sokkal, hogy alig is tudunk eligazodni, így aztán megkértük Ott Annát, hogy vállalja a lehetetlent és emeljen ki nekünk ötöt a fesztivál eseményei közül!

Rossz versek és 14 el nem beszélt történet

Reisz Gábor filmjének DVD kiadása egy novelláskötetbe csomagolva jelenik meg, 14 szerző meséli tovább a film szereplőinek életét. Szerintem az ősz legizgalmasabb könyve lesz!

Kim Leine: Kalak és Jón Kalman Stefánsson: Menny és pokol-trilógia

Évek óta nagy rajongója vagyok Karl Ove Knausgardnak és az északi irodalomnak. Ugyan az első hely még mindig Knausgardé, idén biztosan dobogós még a két másik északi író, akik személyesen is eljönnek a Margóra

Nádas Péter: Leni sír – Összegyűjtött esszék I.

Nádas Péter örök és nagy kedvencem, nagyon várom már, hogy az összegyűjtött esszéit egy kötetben olvashassam.

Margó-díj-átadó

A Margó-díjat idén ötödik alkalommal adják át, mindig az év legjobb első prózakötetes szerzőjét jutalmazzák vele. A jelöltek közül eddig csak Mucha Dorka Puncs című kötetét olvastam, amit szerettem, kíváncsian várom a többit is.

8 könyv, amit mindenképpen olvass el, mielőtt film készül belőle

8 könyv, amit mindenképpen olvass el, mielőtt film készül belőle

Margó Extra

A Magó Extra közel áll a szívemhez, hiszen harmadik éve én beszélgetek azokkal a számunkra fontos, közismert emberekkel, akiket arról faggatok, hogy mi volt számukra a meghatározó olvasmányélmény életük során, és milyen szerepet töltenek be életükben a könyvek. Idén Liluval, Mautner Zsófival, Vitáris Ivánnal és Lovasi Andrással beszélgetek.

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói