Jön a Plan All Day: Tedd rendbe az életed, hagyd magad inspirálni!

2022.augusztus.2.

A tavalyi sikeres debütálás után idén különleges időpontban, 2022. 11. 11-én, a Corinthia Hotel Budapestben tartják a Plan All Day-t. Az egész napos rendezvény ebben az évben a tudatosság, a tudatos élet és a tudatos tervezés köré építi programjait. A Plan All Day – a Tudatosság Napja 11 izgalmas, az élet egészét átölelő témával és olyan hiteles előadókkal vár, mint Almási Kitti, Kende-Hofherr Krisztina, Kiss Virág, Litkay Gergely, Maróy Krisztina, Porkoláb Gyöngyi, Viszkok Fruzsi és Gangel Péter.

A Planall Day kihagyhatatlan őszi program lesz, vedd meg a jegyeteket előre, jó program a barátoddal, férjeddel, barátnődde, Anyukáddal is, sőt, szuper ajándék is egy ilyen feltöltő, inspiráló program!
A Plan All Day kihagyhatatlan őszi program lesz, vedd meg a jegyeteket előre, jó program a barátoddal, férjeddel, barátnőddel, anyukáddal is, szuper ajándék egy ilyen feltöltő, inspiráló program!
Fotó: GLAMOUR

11. 11. – sokan, sokféle jelentéssel töltik meg ezt a különleges számkombinációt. Van, aki felerősödő, alkotó energiákkal, van, aki új kezdettel, új lehetőségek és gondolatok ébredésével, új dimenziók megnyílásával társítja. A Plan All Day szervezői sem véletlenül választották idei eseményük dátumául: az évente megrendezésre kerülő̋ rendezvénysorozat központi témája ebben az évben ugyanis a tudatosság lesz.

A 2022. 11. 11-én a Corinthia Hotel Budapestben rendezett Plan All Day – a Tudatosság Napja című eseményen 11 új nézőpontból, 11 témakörön keresztül vizsgálhatjuk meg, hogyan alakíthatja át életünket a tudatosság.

Egy nap, amikor minden a tudatos élet és a tudatos tervezés köré épül. A rendezvényre felkért előadók pedig olyan hiteles, a mindennapi életben hasznosítható, kézzelfogható információkat és tudást adnak át, amelyek új dimenziót nyithatnak a tudatos életmód követői számára.

A második Plan All Day eseményen Almási Kitti is előadó lesz
Fotó: GLAMOUR

Kende-Hofherr Krisztina, motivációs előadó, producer a tudatos én témaköréről, Porkoláb Gyöngyi, társadalmi-kulturális mediátor a tudatos kultúrafogyasztásról, Almási Kitti, klinikai szakpszichológus a tudatos fejlődésről, Kiss Virág, fitnesz-testépítő világbajnok a tudatos egészségről, Viszkok Fruzsi, a Tedd rendbe az életed! című könyv írója, tartalomgyártó a kreativitás és a tudatosság kapcsolatáról beszél.

Főszerkesztőnk, Maróy Krisztina a Púdermentes podcastban beszélgetett Viszkok Fruzsival és Havasi Virággal

Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin és a Glamour.hu főszerkesztője a tudatos nő és karrier, a figyelem témakörét járja körül, Gangel Péter, a Bizalmi Kör Vezetői Klub alapítója a tudatos kapcsolatokról tart előadás, Litkay Gergely, humorista pedig görbe tükröt tart majd elénk arról, hogyan is veszünk el a tudatosnak indított hétköznapokban.

A Tudatosság Napja házigazdája Szilágyi Gábor, a PlanAll alapító tulajdonosa lesz.

Vedd meg a jegyed mihamarabb itt!

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról