Púdermentes podcast: Mit játssz a pároddal? Mutatjuk!

A minőségi időtöltésre már szinte végtelen lehetőség van, mégis általában azt gondoljuk, hogy ehhez ki kell mozdulnunk a lakásból. A legnépszerűbb szerelmes programok a négy fal között – a hálószobán túl – általában a Netflixben, esetleg a közös főzésben merülnek ki. Kapd elő a gyermeki éned és játszatok egy jót!

Púdermentes podcast: Mit játssz a pároddal? Mutatjuk!
Fotó: Púdermentes

Ketten játszható társasok

A karanténidőszak egyik nagy előnye az volt, hogy megszaporodtak a kettesben játszható társasjátékok. Az egyik legjobb ismerkedési lehetőség, amikor látod a párodat döntést hozni, stratégiát építeni, kiderül mennyire fontos neki a győzelem… Akár még tétje is lehet egy-egy ütközetnek, például ki intézi később a mosogatást!

1. Fedőnevek négyszemközt

Játszatok együtt a szavakkal. Nagy egymásrahangolódást igényel, ugyanis a közös hullámhossz nélkül nem tudjátok kitalálni, hogy ki milyen szóra gondolhatott a pakliból. Nem csak egymás szókincsét, de gondolkodását is feltérképezheteitek.

2. Kingdomino

Ahogy a neve is mutatja, ez a játék a dominó elvén működik, egy kis extra fűszerrel. Akár segíthettek is egymásnak, de sokkal izgalmasabb keresztbe tenni a másiknak, miközben építitek a birodalmaitokat. Gyors, pörgős játék a szürke hétköznapokra!

3. Ketten a bűvös rengetegben

Ez egy szuper kooperatív játék, ahol folyamatosan figyelnetek kell egymásra és közösen kell döntéseket hozni, hogy közös erővel a rengetegben tudjatok maradni. Az együttműködés gyakorlása mellett a játék grafikája sem utolsó, gyönyörű kártyajáték!

Pároknak készült beszélgetős játékok

Nem mindig könnyű kimondani a legbensőbb gondolatainkat és van, akinek sok idő, mire meg tud nyílni a másik felé. Ezt segítik elő a beszélgetést beindító kártyajátékok, amiket érdemes egy pohár bor mellett elővenni az őszi estéken.

1. Párkapcsolati kártyák

A három pakliból álló kártyajáték különböző szintekre bontva garantál kérdéseket nyitottság, őszinteség és intimitás témákban. Mindegyik pakli 48 kérdést rejt magában, így az átbeszélgetett éjszakák biztosítva vannak!

2. Körvonal

Az egyik legelterjedtebb beszélgetős játék, amit akár társaságban, de ketten is ragyogóan kipróbálhattok. Készülj fel, hogy sokszor mélyebb témákat érintő kérdéseket rejtenek a paklik, így tényleg minden titokról le fog hullani a lepel közöttetek.

3. 55 pozitív fókuszú kérdés párok számára

Vissza a mosolygáshoz! Ha egy kicsit nosztalgiáznátok, nyalogatnátok egymás lelkivilágát, akkor ez a ti játékotok lesz. Segít felébreszteni a szép emlékeket és a pozitív gondolatokat.

Erotikus társasjátékok 18+

Ha pedig úgyis a négy fal között töltitek az időt, miért is ne tüzelnétek fel a hangulatot? Az erotikus társasokról mindenki azt gondolja, hogy mi újat nyújthatna egy intim helyzetben, de hidd el, hogy tartogat meglepetéseket egy ilyen doboz! Ízlés szerint érdemes válogatni a piacon, egyre több típusú játék áll a kíváncsiskodók rendelkezésére.

Mi is kipróbáltuk milyen válaszolni arra a harminchat kérdésre, ami után egymásba szeretsz a rendipartnereddel. Hallgass bele te is a Púdermentes podcast epizódba, és próbáljátok ki ti is:

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói