Emlékszel még Ron Weasly-re? Nem gondoltuk, hogy egyszer ilyen szívdöglesztő lesz Rupert Grint

Ki gondolta volna, hogy a cuki, vörös hajáról híres kisfiúból olyan férfi lesz, akiről le sem tudjuk venni a szemünket? Mi biztos nem! Bármilyen hihetetlen, de a Harry Potter-filmek fináléja óta már több mint 10 év eltelt, így gondoltunk egyet, és megnéztük, mi a helyzet a Ron Weasley-t alakító színésszel, Rupert Grinttel.

Senki nem látta előre, hogy egyszer ilyen szívdöglesztő lesz Rupert Grint
Senki nem látta előre, hogy egyszer ilyen szívdöglesztő lesz Rupert Grint
Fotó: Profimedia

Hétfőn volt a Servant című pszichothriller várva várt negyedik évadának New York-i premiere, és az igazság az, hogy Rupert Grint teljesen levett minket a lábunkról egyedi megjelenésével. A sztár ingje nem is passzolhatna ennél jobban a sorozat témájához – horrorisztikusan jó választás volt sytlistja részéről a gonosz babát ábrázoló ing.

Rupert Grint megjelenése lenyűgöző volt a Servant fináléjának premierjén
Fotó: Cindy Ord/Getty images

Kilépő a kisfiú Ron Weasley szerepéből

Rupert Grint, a Harry Potter-filmek Ron Weasley karaktereként írta be magát globálisan a köztudatba, ennek ellenére annak idején azt fontolgatta, hogy az utolsó rész után végleg felhagy a színészkedéssel. Elbizonytalanodott, nem tudta, mire vágyik igazán a továbbiakban.

Tényleg ez az, amit szeretnék csinálni? Azt éreztem, hogy élni akarok. Úgy éreztem, hogy a forgatás évei során sok mindent kihagytam. Gyerekkoromtól fogva egy felnőtt környezetben szocializálódtam, és nem szerettem volna újra elköteleződni, egy kis szabadságra vágytam.

– így nyilatkozott Grint 2017-ben az Entertaintment Weekly riporterének. Mint ahogyan azt már tudjuk, a színész végül másképp döntött. 2010-ben szerepelt például Emily Blunt oldalán a Rakoncátlan célpont című krimiben, majd pár évvel később a Mojo című színdarabbal debütált a londoni Harold Pinter Színház színpadán is.

Rupert Grint kilépett a kisfiú szerepéből
Fotó: Profimedia

A Harry Potteren nőttem fel, de Hermione volt az én igazi hősöm

A Servant jóképű vöröse

Valljuk be, a gyerekkori Harry Potter-maratonok során egyikünk sem Ron Weasley szerelméről álmodozott. 2019-ben viszont nagyot fordult a világ, megváltozott a benyomásunk Rupertről – ez az év, amikor kaptunk egy bőrünk alá kúszó, feszültségektől túlfűtött Apple TV+ sorozatot. A sötét varázsú Servant című babahorror nem csak a sztori miatt szegezi oda a nézőket a képernyő elé: Rupert jobban néz ki mint valaha!

Már nem kell várnunk az új részekre, mert január 13-án érkezik a sorozat fináléja a streaming platformra.

Rupert Grint apa lett

A karrier mellett időközben családot is alapított a színész, 2020-ban született meg első gyermeke. Rupert Grint féltve őrzi magánéletét, így kislányról nem tudunk sokat, csak annyit, hogy a Wednesday keresztnevet kapta szüleitől.

További cikkek a Harry Potter színészeiről:

Ez is érdekelhet

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Sosem látott gyerekkori fotó került elő Károly királyról, ami kifacsarja majd a szíved

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói