Sorozatok, amik 2019-ben végleg befejeződnek

2019.január.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Miközben már tűkön ülünk, hogy végre kiderüljön, hogy mi lesz végül a trónért folytatott vetélkedés kimenetele, nyilván vegyes érzéseink vannak. Bárcsak előbb láthatnánk már a végét, ugyanakkor persze sajnáljuk, hogy ezzel véget is ér egy nagy kaland.

Nem a Trónok harca az egyetlen sorozat azonban, ami az idei évben végleg lezárul, egy csomó szériát imádtunk, és biztosan hiányolni fogunk:

Orange is the new Black

Tudjuk, hogy a Netflix sorozatának nagyon sok magyar rajongója is van, ami egyáltalán nem meglepő. A női börtönben játszódó sorozat vérbeli fekete komédiának indult, de egy kicsit drámaibb fordulatot vett az utóbbi évadokban. Most a hetedik évaddal végleg búcsúzik, szerencsére bármikor újranézhető!

Sherlock és Watson

Egészen eredeti, és kezdetben igencsak megosztó gondolat volt, hogy a klasszikus Sherlock Holmes karaktert áthelyezzék a modern korba. Ráadásul London helyett ezúttal New York a nyomozás helyszíne, és Dr. Watson pedig rögvest nő lett. Hogy a dolog mégiscsak működőképes volt annak a bizonyítéka, hogy hetedik évaddal tér véget idén a sorozat.

Fülledt utcák

Az HBO sorozata a hetvenes években játszódik, Maggie Gyllenhaal és James Franco valósággal lubickol a New York-i prostitúció, pornóipar, maffia világában játszódó történetben. Elképesztően hangulatos, látványos sorozat volt, aminek az atmoszférája könnyen beszippantja a nézőt. Sajnos idén a harmadik évaddal véget ér.

A viszony

A Drót című klasszikus óta igazi sorozatsztár Dominic West és Lutherben brillírozó Ruth Wilson szériája elképesztően izgalmas tudott lenni, annak ellenére, hogy egy párkapcsolati drámának indult. Nagyon eredeti ötlet, hogy a történetet mindkét fél szempontjából megismerjük. Erős sorozat, ami az ötödik évaddal ér véget.

Sárkányok nélkül jön a Trónok harca előzménytörténete

Sárkányok nélkül jön a Trónok harca előzménytörténete

Agymenők

Az Agymenőkön egy generáció nőtt fel, de tényleg, vannak akik számára a lökött, képregényimádó és felnőni képtelen tudósok jelentették az igazi vígjátéksorozatot. Idén nem kevesebb, mint 12 évad után búcsúzik a csapat, de ha valaki az utolsó epizód után nekiül újra megnézni, akkor a következő 12 évre is megvan a tökéletesen szórakoztató programja!

Gotham

A Batman eredettörténete nagyon veszélyes terepnek ígérkezett, hiszen a DC klasszikusának rajongói nem érik be akármivel. A Gotham azonban feszült, izgalmas és méltó bűnügyi dráma lett. 2019-ben öt év után ér véget a bűn városában az ifjú Bruce Wayne és James Gordon nyomozása.

Homeland: A belső ellenség

Egy elképesztően izgalmas, és sok szálon futó kémdráma, amiben Claire Danes végre újra megmutatta, hogy mire képes. A sorozat egyes részeit nálunk forgatták, persze nem ettől volt igazán izgalmas, de azért mi külön figyeltük ezért. A nyolcadik évad jelenti a befejezést.

Mr. Robot

Amennyire nem tűnik túl izgalmasnak, amikor programozókról, hackerekről szóló sorozatok első hallásra, annyira érdekesek lesznek végül. A Mr. Robot egészen sötét hangulatú, picit talán nyomasztó, de nagyon is lebilincselő széria volt egy olyan világról, amiről mi csak keveset tudhatunk. Négy szezon után lesz vége.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője