The Weeknd meglepetés albuma itt van, és mindenki biztos benne, hogy Selena Gomezről szól

2018.március.31.

A tavalyi év a sztárvilágban két dologtól volt hangos: Selena Gomez világra szóló szerelméről The Weeknddel, majd miután ősszel szakítottak, a Justin Bieberrel való felmelegített kapcsolatától (ennek is persze már azóta vége ).

Selena Gomez The Weeknd album
Fotó: Rexfeatures

Míg sem Selena, sem The Weeknd nem mondtak túl sokat a médiának szakításuk okáról, nem volt nehéz kitalálni, hogy az összeegyeztethetetlen programok, a kihűlt érzelmek és egy bizonyos Justin Bieber felbukkanása jelenthette a 10 hónapos kapcsolat végét. Egyes pletykák szerint a sértett The Weeknd még Bella Hadiddal is megpróbálta rendbe hozni viszonyát csak azért, hogy megbántsa Gomezt – ez persze sosem bizonyosodott be, hogy valóban így történt volna.

Mindenesetre The Weeknd azzal lepte meg rajongóit, hogy kiadott egy albumot mindenféle komolyabb előrejelzés nélkül. A Twitter pedig azóta is szinte csak ettől hangos. Egyesek hálát adnak Selena Gomeznek, amiért úgy összetörte Abel Tesfaye szívét, hogy egy ilyen csodálatos albumot készített emiatt, míg mások meg vannak győződve, hogy egyes dalszövegek konkrétan kapcsolatukra utalnak.

A Call Out My Name című dal különösen nagy port kavart a rajongók körében, meg vannak róla győződve, hogy a "We found each other/I helped you out of a broken place/You gave me comfort/But falling for you was my mistake" sorok Gomezhez íródtak, nem beszélve arról, hogy ugyanebben a dalban mintha Tesfaye Gomez veseátültetésére is utalna : "I almost cut a piece of myself for your life/Guess I was just another pit stop/'Til you made up your mind". (Selena Gomez tavaly nyáron hozta nyilvánosságra lupuszos betegségének a legnehezebb szakaszát, amikor barátnőjének oda kellett adnia az egyik veséjét, mert annyira előrehaladott volt már a kór, és ezt ezek szerint The Weeknd is megtett volna érte, de így csupán mellette volt, amennyit csak tudott.)

És ha már mindezekre kitért, a rajongók abban is biztosak, hogy The Weeknd Justin Bieberről is beszél például a Hurt You számban: When you're with him, you close your eyes and think of me/Just call me up again/I'll make you weak.

Végezetül pedig egyesek azt is fel vélték fedezni, hogy The Weeknd régi szerelmét, Bella Hadidot is megemlíti a Wasted Times-ban: egy bizonyos "lovast" emleget, akiről rögtön Bella ugrik be a rajongóknak, hiszen nagy lovagló hírében áll.

Nos, mindenki döntse el maga, hogy mi is lehet a mindössze 6 dalból álló My Dear Melancholy című album hátterében, de ez például egy remek alkalom arra, hogy az a bizonyos Jelena lemez, amit már annyira várunk végre megérkezzen!

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói