Unásig fogod hallgatni! Itt van Katy Perry olimpiai himnusza!

2016.július.15.

Katy Perry a legjobb bulizós számokat teszi le az asztalra, de tényleg. Vannak olyan idétlen dalai, mint a Roar. Ez például tökéletesen bárgyú, mint egy igazi ovisoknak szánt dalocska, de egyszerűen működik, ahogy meghallod, rögtön vidám leszel tőle. Szinte minden bulizós dala ilyen.

Ezt láttad? Katy Perry pasija, Orlando Bloom kilógatta a tengerparton

Természetesen azonban nem igazán szeretné senki, ha örökre beleragadna egy szerepbe. Katy Perry például inkább kevesebb, mint több sikerrel időnként nekifut érzelemes, nagy érzelmeket megmozgató balladáknak. Az olimpiai himnuszok amúgy is veszélyes terepnek számítanak, hiszen valami nagyszabásút vár mindenki. Olyan dalt, amiben egyszerre benne van a nagy erőfeszítés, a győzelem mámora, a küzdelem, de valamennyire a vereség elfogadása is. Ez biztosan jól állna például Adele-nek, de Katy Perryhez egyáltalán nem passzol mindez. A Rise egy totális kudarc, ennek ellenére még rongyosra fogjuk hallgatni, lehet, hogy megkönnyezzük majd az olimpián, de biztos, hogy nem ez lesz a kedvenc dalunk Katy-től:

Közben megérkezett a dal hivatalos klipje is, melyben Katy Perry keményen küzd az elemekkel egy ejtőernyővel a hátán. Ha nem egyébért, legalább ezért a kemény munkáért dícséretet érdemel:

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább