Vége a Pretty Little Liars-nek! Kiderült, ki AD és sokkot kaptunk!

Hét évadon keresztül kerestük a választ a kérdésre, ki a zaklató, ki áll minden mögött, kicsoda AD? Most pedig mindenre választ kaptunk, mégis kettős érzések kavarognak bennünk!

Vége a Pretty Little Liars-nek! Kiderült, ki AD és sokkot kaptunk!
Fotó: Getty Images

Mindig furcsa, amikor véget ér egy évadokon át nyomon követett sorozat. A helyzet ebben az esetben azonban egy picit más volt, hiszen tudtuk, hogy mi lesz az utolsó rész lényeges momentuma. Lelepleződik a főgonosz.
Hét év alatt a rajongók fejében hihetetlen bonyolult teóriák álltak össze. A legtöbb feltételezést azonban a rendezők gyorsan eloszlatták és ráterelték a figyelmünket egy újabb nyomra.

Amiért most frusztrálva érzem magam az az, hogy tudtam! Két éve rájöttem, kicsoda AD, majd természetesen olyan szálakat iktattak be, melyek teljesen más vágányra tereltek mindenkit.

Ezt olvastad már? Pszt! Lucy Hale új hajszínre váltott, és imádni fogod

Sebaj! Most már biztosra tudjuk, Spencer gonosz ikertestvére, Alex Drake, aki éveken keresztül megkeserítette a lányok életét.

Na, de miért is?
Annyit mindig is tudtunk, hogy a családi szálak hihetetlenül bonyolultak ebben a sorozatban. Most pedig már azt is tudjuk Cece Drake Alison és Spencer féltestvére, aki nővé operáltatta magát. A csavar, ami csak az utolsó részben derült ki, hogy nem egy pszichopata féltestvérről beszélünk, hanem Spencernek van egy ikertestvére is, aki a családhoz híven, szintén zakkant. Cece halála után, Alex figyelni kezdi a lányokat és átveszi testvérétől a zaklatói mesterséget. Amit valljuk be, profin űz. A nagy terrorizálások közepette rájön, hogy amíg ő nyomorúságos körülmények között nevelkedett, ikertestvérének, Spencernek milyen csodálatos élete van, és ettől kezdve minden erejével arra törekedett, hogy átvehesse a helyét.

A maratoni záró rész hihetetlenül izgalmas volt tele szentimentális pillanattal, nosztalgiázással, új fordulatokkal, a Spencert alakító Troian Bellisario alakítása pedig kimagasló volt! Hitelesen eljátszani a saját elmebeteg ikertestvéredet, na ez teljesítmény!

Troian
Troian
Fotó: Getty Images

Egy dolog kifogásolható az egész sorozat befejezésével kapcsolatban: a 160 részen keresztül tartó kérdésre kb. 10 perc alatt kapunk választ, magyarázatot, mindent. Mintha elfogyott volna az idő és gyorsan be kellett volna fejezni a sorozatot. A többi részhez viszonyítva, ahol hetekig húzták a történetet, értelmetlen, hogy miért nem lehetett bővebben kifejteni az egész lényegét! Ha pedig csak ennyi volt a történet, valóban szükség volt ilyen körülményes felvezetésre?

Persze ezek már lényegtelen kérdések, az a fontos, hogy imádtuk a sorozatot és itt az ideje, hogy most az elejétől végignézzük úgy, hogy tudjuk a háttérinformációkat!

Ez is érdekelhet

Ruha, ami szavak nélkül is mesél - Ilyen Csenge mai darabja

Ruha, ami szavak nélkül is mesél - Ilyen Csenge mai darabja

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!