Klippremier: Megjelent magyar Linkin Park, az X-Faktor győztes Beneath My Skin legújabb dala

2022.április.21.

Még az X-Faktor ideje alatt született meg a Beneath My Skin legújabb dala, aminek egyik versszakát a műsor győztese, Alee írta. A metálos, mégis fülbemászóan pop dallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy mivel sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, illett már egy hangzásban a legendás zenekar trackjeire hasonlító dalt kiadni.

"Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Alee-val, úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül raprészek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk énekügyileg, hiszen a mély lágéktól a fejhangokon át a screamekig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több raprész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk" - fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő. "Ezt a dalt még az X-Faktor házban kezdtük el írni, sajnos végül Alee nem szerepel a dalban, de természetesen megtartottuk az ő részeit, hiszen így teljes a zene."

A dalhoz készült klipet itt tudod megnézni:

A különleges hangzású zenekar az elmúlt időszakban nem pihent, folyamatosan dolgoznak az új dalokon, hamarosan érkezik nagylemezük, és sorra dobják ki a friss klipeket is. A nagyon "dark" hangzásvilág mellé egy-egy trapesebb és egy-egy poposabb, slágergyanús szerzemény is került.

A négytagú banda május 5-én az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját