Zseniális filmekkel indul 2019 januárja

2018.december.27.

Ha eddig nem volták HBO Go-függő, akkor könnyen lehet, hogy 2019 januárjában érkezik el a pillanat, hogy az leszel.

Hang nélkül
Fotó: Rexfeatures

Ugyan a sorozatok rajongóinak még egy kicsit ki kell bírniuk, hogy érkezzen a Trónok harca befejező évada, de az HBO addig sem hagy unatkozni. Az új év első hónapjára rögtön olyan mozikat hoz el a akár a telefonodra, tabletedre, amiket ki nem hagynál! Figyelj, összeszedtük, amit muszáj megnézned, vagy újra felelevenítened!

Az Igazság Ligája

Rögtön a szilveszteri buli utáni kornyadozáshoz január 1-től elérhető lesz az HBO Go-n az összszuperhősös film elképesztően látványos volt a moziban, de most is le fog nyűgözni, és tökéletes kikapcsolódás lesz az év első napjára!

Nemek harca

Emma Stone egy leszbikus, feminista teniszezőnőt alakít, akit kihív egy mérkőzésre a már visszavonult teniszbajnok, aki lekicsinylően beszél a nőkről. A Nemek harca igaz történeten alapul, és egy igazi női ikonról Billy Jean Kingről szól.

január 12-től

Hang nélkül

Hú, Emily Blunt legutóbbi thriller-horrorjának már a trailerétől is rémálmaink voltak. Ha nem volt bátorságod megnézni a moziban, akkor most áthívhatod a barátnőidet egy péntek estére, hogy legyen, aki fogja a kezed.

január 13-tól

Annyi meglepetést kaptunk, hogy nem is győzzük januárig

Annyi meglepetést kaptunk, hogy nem is győzzük januárig

Kutyák szigete

Kell-e annál többet mondanunk, hogy ez a legutóbbi Wes Anderson film!? Nem kell, kötelező megnézni, és nem is egyszer. Óriási film!

január 19-től

Három óriásplakát Ebbing határában

A 2018-as évnek ez volt a titkos filmes szenzációja. Nem tudunk még egy olyan filmet mondani ebből az évből, ami ennyire eltalál. Ha a moziban elkerülted, akkor most mindenképpen szánj rá időt, hidd nagyon-nagyon megéri!

január 20-tól

Vörös veréb

Jennifer Lawrence kémfilmje Budapesten forgott, ami számunkra külön pikánssá teszi az alkotást. Úgyhogy legalább két okunk máris van, hogy miért kell látnod. Aztán persze még ott van, az elképesztően feszült, fojtó hangulatú történet is, az már három!

január 27-től

Azután

Azután
Azután
Fotó: Rexfeatures

Clint Eastwood filmje nagyon megható és elgondolkodtató film. Ugyan manapság ezzel talán nem olyan könnyű az embereket leültetni egy filmhez, de az Azután egy szép film, megéri megnézni.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének