Zsüd új dala és klipje a tökéletes, lazulós hétvége alapozója - Nézd meg itt!

2021.augusztus.20.

A producer, dalszerző, énekes Zsüd electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből. Elsődleges zenei behatásai közé sorolhatók: Bonobo, Sohn, Monolink, Weval, Zayde Wolf, Leifur James. Szabadidejében pedig az imPro School egyik vezető oktatója.

„A Bonnie egy limonádé dal, egy Rosé fröccs a nyári éjszakába, és nem is akar ennél több lenni. Zenei aláfestő a naplementéhez, barátokkal való találkozáshoz, flörtöléshez. A korábbi dalokhoz képest ez egy erősebb váltás, de nem kell sokat gondolni mögé, egészen egyszerűen meguntam a zenei értelemben vett nyomasztást, és szerettem volna átmenni a másik oldalra”, meséli Zsüd az új dalról.

Elárulta azt is, hogy a lezárások alatt leginkább a kiszámíthatatlan pillanatok hiányoztak számára. „A minap 4-6-ossal utaztam, és velem egyszerre szállt fel egy srác, kezében egy hangszóróval, amin hangosan szólt a zene. Elég hosszú és nehéz nap után voltam, úgyhogy bár a zene egyébként tetszett, meglehetősen mogorván megkértem, hogy kapcsolja ki a hangfalat. Már nem tudom visszaidézni, hogy pontosan mit mondott, de annyira őszintén és viccesen reagálta le, hogy végül egy megálló erejéig tök jót beszélgettünk, mielőtt leszállt, én meg valahogy csak mosolyogni tudtam utána. Az ilyen spontán és semmit nem akaró pillanatokról szól számomra ez a dal.”

Fiatal sportsztárok motiválnak Zsüd új klipjében

A Bonnie-hoz egy dalszöveg videó is készült, ami Zsüd első lyrics videója. A vizuális reprezentációnál sem az volt a lényeg, hogy legyen egy konkrét történet, csak egy hangulatot szeretett volna átadni.

Több dalon is dolgozik jelenleg, és több kollaborációra is lehet számítani a közeli jövőben. „Nagyon élvezem ezeket a közös munkákat, a legkülönfélébb emberekkel és stílusokban alkotunk most! Annak is nagyon hálás vagyok, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatja ezeket a szárnybontogatásokat, enélkül teljesen máshol tartana a projekt. Lesznek még később is könnyedebb dalok, de az nagyjából mindenre igaz, hogy a Zsüd projektben nem érdemes semmihez sem nagyon hozzászokni…”

Jöjjön a Bonnie:

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját