Itt a nyár, itt a strandszezon!

2016.június.29.

A L'Oréal Paris Sunkiss Tropical hajspraynek és a Sunkiss Jellynek köszönhetően már most könnyedén napszítta hatást érthetsz el, hogy tökéletes hajszínnel érkezz a tengerpartra. Mindkét termék fokozatosan világosítja a hajat. Fontos, hogy a Sunkiss termékeket csak természetes színű hajra tanácsos használni, mert hatásukat ott tudják a legjobban kifejteni.

Christophe Robin válaszol:

Mossam meg a hajam?

A gélt és a spray-t nem kell kiöblíteni, mert ahogy felviszed a hajadra, azonnal megszárad. Minden használat után egyre világosabb lesz az eredmény. Használd minden második nap, amíg teljesen elégedett leszel a hajkivilágosítás mértékével.

Ezek lényegében szőkítők?

A Casting Sunkiss és a Sunkiss Tropical világosító hatása nem olyan erős, mint egy szőkítőé. Könnyed és fokozatos világosítást tesznek lehetővé, így a használatok számával befolyásolhatod a végeredményt.

Milyen eredményre számítsak?


A Sunkiss Jelly és a Sunkiss Tropical fokozatos hajvilágosítást tesz lehetővé. A végeredmény a haj természetes színétől függ. Ha a spray használatát preferálod vagy sötétbarna vagy szőke hajad van, akkor a Sunkiss Tropical-t válaszd. Ha a gél használatát részesíted előnyben és világosbarna vagy sötétszőke hajad van, akkor a Sunkiss Jelly 01-es árnyalatot javasoljuk, míg, ha világosszőke vagy nagyon világosszőke hajad van, a 03-as árnyalatot ajánljuk. A megfelelő árnyalat jobban illeszkedik a természetes hajszínhez. Ha viszont hajad sötétebb a barnánál, akkor az nemkívánt hatásként vörösesre színeződhet.

Hogyan ápoljam a hajamat a Casting Sunkiss és a Sunkiss Tropical alkalmazása után?

A lágyabb hajért használj balzsamot vagy hajpakolást a következő samponos hajmosás után. Javasoljuk, hogy próbáld ki az Elseve Extraordinary Oil, amely úgy ápolja a hajat, hogy nem nehezíti el.

Az újdonság: Sunkiss Tropical

Használata egyszerű: fújd a hajadra, majd szárítsd meg a napon vagy hajszárítóval. Nem kell leöblíteni! A különböző hatásokért vidd fel a tövektől a hajvégekig vagy csak egyes tincsekre.

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói