Osvárt Andrea

2013.január.2.

Októberi címlaplányunk, a végtelenül szimpatikus és gyönyörű Osvárt Andrea már eddig is szép nemzetközi karriert futott be, évek óta Olaszországban él, mégis, szülővárosát, a Tolna megyei Tamásit tekinti máig az otthonának. Andrea karrierje modellként indult, a világ több jelentős divatfővárosában fotózták.

A fiatal tehetség álmai azonban korántsem értek végét a modellkedéssel: huszonévesen belevágott a színészetbe, melyben az elmúlt években sikert sikerre halmozott. A kezdő lökést az adta, hogy 2001-ben rövid szerepet kapott a Robert Redford és Brad Pitt főszereplésével készült Kémjátszma című filmben. Mivel olasz nyelvből diplomázott, úgy döntött, Olaszországban folytatja karrierjét, és beiratkozott egy nemzetközi színiiskolába Rómában.

Azóta Róma mellett New Yorkban és Los Angelesben is tanult színészetet, évente három-négy filmet forgat, és Olaszország ünnepelt televíziós színésznője lett. Nemrég Maternity Blues című filmjéért elnyerte a legjobb színésznőnek járó olasz Arany Glóbusz díjat is. Eddigi legnagyobb nemzetközi sikerei talán a Luc Besson nevével fémjelzett Transporters című sorozat és az Aftershock című thriller főszerepei. Kíváncsian várjuk a következő nagy dobást!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói