Srej Zsófi - Sophie Srej

2012.december.21.

A hatvani születésű szépségről a néhai Alexander McQueen azt mondta, hogy övé a tökéletes balerinaalkat, nem csoda, hogy imádják a divatmagazinok.

Srej Zsófit, aki külföldön Sophie Srej néven ismert, az Icon Model Management ügynöke, Baráti Vince a budapesti 7-es buszon fedezte fel, hogy aztán egy csapásra a kifutók kedvence legyen. Amikor Zsófi részt vesz a nemzetközi divatheteken, nem ritkán 50-60 bemutatón is végigvonul. Könnyű kikövetkeztetni, hogy ilyen munkabírással, no és ilyen adottságokal már szinte minden jelentősebb világmárka show-ján részt vett az Alexander McQueentől egészen a Chanelig.

Srej Zsófi nemcsak a kifutón ilyen aktív, a divatmagazinokban is sűrűn szerepel, hol a kínai Harper`s Bazaar magazinban bukkan fel, hol az olasz GLAMOUR-ban kápráztat el egy szexi divatanyaggal. Számos divatlap címlapján szerepelt már, legnagyobb dobása pedig talán a Marc Jacobs Daisy nevű parfümjének reklámja. 2013-ban a Diesel lookbookjában pózol.

Zsófit a GLAMOUR olvasói már több ízben jelölték a Women of the Year díjra, és szerepelt már a magyar GLAMOUR címlapján is.

Szavazz Srej Zsófira, és a GLAMOUR Women of the Year 2013 jelöltjeire!

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan