2017 a sztárok éve

2017.március.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár még csak március vége van, 2017 már igencsak gazdag, méghozzá nem egy mindannapi dologban. Úgy tűnik, az idei mindenképp a sztárok éve lesz, mert sorozatban bukkannak fel a nagyobbnál nagyobb kampányok plakátjain, sorban ámulatba ejtve minket.

2017 a sztárok éve
Fotó: Moroccanoil

1. Sara Sampaio a MoroccanOil arca

Tökéletes választás volt a márka arcaként a híres Victoria's Secret angyalkát, Sara Sampaiot választani. Tökéletes és makulátlan bőre mindenkit arra ösztönöz, hogy legalább fele ilyen széppé varázsolja sajátját.

2. Nicole Kidman a Neutrogena újdonsült nagykövete

Fotó: Neutrogena

Nicole abszolút magáénak tudja a cég filozófiáját, így nem gondolkodott sokat azon, hogy elfogadja e az új neki szánt pozíciót. Számára nagyon fontos a napvédelem, amire kisgyermekkora óta fokozottan figyel. Rengeteg bőrproblémához vezethet az, ha elhanyagolod a bőröd, valamint az öregedés korai jelei is megmutatkozhatnak rajtad.

3. Angelina Jolie a GUERLAIN új arca

Fotó: Guerlain

A frissen elvált Angelina okozott talán a legnagyobb meglepetést, idei nagy újra debütálásval a Guerlainnel karöltve. A legújabb illat, a Mon Guerlain után befolyt teljes összeget pedig jótékony célokra fordítja. Nem is Jolie lenne, igaz?

4. Iris Law a Burberry kozmetikumok arca

Fotó: Burberry

A sztárcsemeték sem maradhatnak ki a sorból. A Burberry most Jude Law egyetlen kislányába, Irisba szeretett bele, aki rögtön egy beauty kampánnyal indított a márkánál. Ez is egy fantasztikus karrier kezdete lehet, főleg, hogy a Burberry Beauty nagyköveteként hirdeti a szépséges Irist.

5. Bella Thorne a Bioré arca

Fotó: Rex

Teljes mértékben azonosul Bella a márkával. Több interjújában és nyilatkozatában olvashattátok már, hogy nagyon sokáig küzdött problémás bőrével és aknéival. A Bioré márka tudatosan választotta őt az új termékcsaládjuk arcának, ami szódabikarbóna alapú.

6. Hari Nef a L'Oréal Paris arca

Fotó: L`Oréal Paris

A legújabb True Match alapozó kampányhoz több női modellt, színésznőt és ikont választottak a hatalmas kínálatú színskála miatt, akik között szerepel Hari Nef, transznemű modell is.

7. Manny Gutierrez a MAYBELLINE arca

Fotó: Maybelline

Vagyis a Maybelline márka első férfi nagykövete, aki máris egy kampánnyal indította pályafutását a kozmetikum márkánál, méghozzá a Colossal Big Shot szempillaspirál arcaként.

8. Jessie J a MAKE UP FOREVER arca

Fotó: Make Up Forever

Nem sokat hallani mostanság Jessie J életéről, azonban egy lenyűgöző kampánnyal durrant vissza a köztudatba 2017-ben. A nagyon dögös kék frizurájára biztosan mindenki felfigyel a Make Up Forever plakátjain, ami a közös kollaborációjukra hívja fel a figyelmet.

9. Taraji P. Henson és Jussie Smollett a MAC arcai

Fotó: mac

Az Empire c. sorozat sztárjai nem kisebb fába vágták a fejszéjüket, mint egy egész MAC Cosmetics kollekcióba. A termékeket azonnal elkapkodták, úgyhogy 2017 februárjában egy másik kör következett. Nem elhanyagolható az sem, hogy szerepelnek a legendás Viva Glam reklámjában, amiből az összes befolyt összeg a MAC Aids alapítványnak megy.

10. Doutzen Kroes a L'Oréal Paris Botanicals arca

Fotó: L`oréal

A lelkes környezetvédő talán nem is olyan meglepő választás az új L'Oréal Paris által piacra dobott natúr alapú termékek arcaként. Ez a termékvonal egy teljesen új kort indít a L'Oréal történetében, ugyanis ezek a termékek mentesek a káros anyagoktól, szilikontól, parabéntől. Mivel Doutzen a L'Oréal egyik szépségnagykövete, sok más reklámban és kampányban is feltűnik a márkánál, ami következtében rengeteget formázzák a haját, viszont amikor pihenteti fürtjeit, fontos, hogy valami kímélő, de hatékony kozmetikummal ápolja. Ez a termékcsalád igazán különleges.

11. Rita Ora a RIMMEL My Grey Collection arca

Fotó: RIMMEL

Egy egészen különleges kollaboráció a Rimmel részéről, ami a Sötét Ötven árnyalata mozifilmmel köttetett. A kozmetikumok bemutatása pedig a február 14-én moziba kerülő filmmel együtt történt, aminek Magyarországi premierjén mi is ott jártunk. A kollekció fantasztikus színei bármilyen alkalomra tökéletesek, amit a fantasztikus arcú Rita Ora is bámulatosan tud viselni.

12. Gwen Stefani a REVLON új arca

Fotó: Revlon

A márciusi számunkon tündöklő szépség hivatalosan is a REVLON márka nagykövete lett a 2017-es évtől. "Amióta az eszemet tudom, már fiatal lányként is mindig használtam sminket, ami számomra az önkifejezés egy formája". Talán így már kifejtenünk sem kell, hogy mennyire volt tökéletes választás Gwen sminknagykövetként. Bár a stílusát megváltoztatta és most már inkább a szép, dús szemöldökre és nude ajkakra esküszik, még mindig tökéletes.

+1. Dobó Kata a GARNIER COLOR NATURALS magyar nagykövete

Fotó: Garnier

Csodás, lobogó frizurája mindent elárul arról, hogy miért is ő lett a márka magyarországi arca. Nemsokára a polcokon is láthatod a gyönyörű színésznőt, addig is, a vele készült interjút itt olvashatjátok.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője