3 tipp a feszes nyakért és állvonalért

2016.augusztus.30.

Ha a bőr fiatalságáról van szó, akkor a helyes táplálkozás, a rendszeres sportolás, a hidratálás és a napvédelem mellett érdemes megemlíteni a kozmetikai ipar újdonságait is, amelyekkel még tovább megőrizhetjük például a nyak érzékeny bőrének üde bársonyosságát…

3 tipp a feszes nyakért és állvonalért
Fotó: Shutterstock

Bár sokan úgy gondolják, hogy a bőröregedés és a ráncosodás csak az idősebb korosztály problémája, ez nem így van. Fontos, hogy a reggeli és az esti szépségrituálédban ne csak az arcbőröd, hanem a nyakad ápolása is szerepeljen, így megalapozhatod bőröd fiatalságát. Ezt a tudatos otthoni kezelést már huszonéves korban érdemes elkezdeni, amely később, ha ehhez a megfelelő termékeket választod, biztosan megtérül!

Érzékeny terület, célzott ápolás
Mivel a nyak és a dekoltázs bőre vékony, és kis mértékben párnázza alá zsírszövet és alig található rajta verejtékmirigy, ezáltal hajlamosabb a kiszáradásra. Ez azt is jelenti, hogy itt fokozottabb a ráncképződés is. A nyak bőrében kevesebb a festékanyag,amely véd az UV sugarak káros hatása ellen, tehát nagyobb a kockázata az elszíneződésnek, barna foltoknak. A nyak- és a dekoltázs bőrének fiatalítását azonban megnehezíti ezen területek érzékenysége… Mélyebb ráncok, érzékeny bőr, vagy pigmentfoltok esetén célszerű szakemberhez fordulni, aki egyrészt ellát az otthoni kezelésre vonatkozó jó tanácsokkal, másrészt pedig a legújabb kozmetikai kezeléseket ajánlja a figyelmedbe.

3 tipp a feszes nyakért és állvonalért:
• Javíts a testtartásodon! Ha hosszan, magasan tartod a nyakad, megelőzheted a vízszintes ráncok és a toka kialakulását.
• Igyekezz háton aludni, egyetlen párnával a fejed alatt! A párnahuzat legyen selyemből.
• Tudtad, hogy külön gyakorlatokkal edzheted a nyak izmait? Ezek a nyakat és az állvonalat erősítik. (Keress rá az interneten!)


Profi megoldás

Az Image Skincare nyakfeszesítő kezelése kíméletesen, de látványos hatékonysággal feszesíti a kritikus területet koncentrált hatóanyagokkal, speciális összetevőkkel. Az Image Max Stem Cell Neck Lift utlrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting krém a laza, lógó bőrt, a mély redőket, célozza meg. Maximális koncentrációban alkalmaz innovatív peptideket, melyek növényi eredetű őssejt technológiával kombinálva fokozzák a bőr rugalmasságát, biztosítják a bőr ragyogását, feszesítik és definiálják a nyak és az áll kontúrját.

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?