4 bőrápolási márka, amit hírességek alapítottak és egyszerűen fantasztikusak

2021.augusztus.5.

Ha valakik valóban sokat tudnak a szépségápolásról és ezt első kézből is láthatjuk, akkor azok a hírességek. Mivel az egyik legfontosabb eszközük az arcuk, és ezt a lehető legprofibban kell, hogy konzerválják és fenntartsák, ezért tudnak egyet s mást a megfelelő bőrápolásról.

4 bőrápolási márka, amit hírességek alapítottak és egyszerűen fantasztikusak
Fotó: Northfoto/GLAMOUR

A tudatos bőrápolás azonban nem minden esetben pénztárca kérdése, a megfelelő alapanyagok, hatóanyagok és termékek összeválogatása sokkal inkább a tájékozódáson múlik. Ezt nagyon sok híresség is érti és boldogan adja nemcsak az arcát, hanem a kreativitását is olyan arcápolási termékek megalkotásához, amivel a rajongóiknak való kedveskedésen túl a hasznára is lehetnek, ráadásul megfizethető áron.

Kiderült, hogy senki nem ejti ki jól Rihanna nevét

Kylie Skin

Kylie Jenner a hihetetlenül sikeres sminkmárkája után csak idő kérdése volt, hogy mikor száll bele a bőrápolásba is. Termékei a tisztaság, átláthatóság és tudatosság jegyében készülnek (ami manapság már minden márka esetében alapvető kellene, hogy legyen), a középkategóriás termékeket bátran próbáld ki te is, keresd a Douglas parfümériákban.

Florence by Mills

Millie Bobby Brown a maga 17 évével nemcsak az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő, hanem rendkívül fontos ügyek mellé is áll. De arra is időt szánt, hogy egy saját bizniszt is elindítson Florence by Mills néven, ami alapvető sminktermékeket és vegán, állatokon való teszteléstől mentes bőrápolási termékeket gyárt. A termékeket megtalálod a Douglas webshopjában.

Fenty Skin

A rendkívül sikeres Fenty Beauty után megérkezett a Fenty Skin Rihannától, amit egyelőre kizárólag a fentyskin.com oldalon tudsz megvásárolni, viszont az értékelések abszolút kifogástalanok. Rihanna, ahogy a sminkmárkájával, a bőrápolási termékeivel sem okozott csalódást, tudatos, környezetkímélő termékeket dobott piacra, amit mindenkinek nyugodt szívvel ajánlunk. Igen sikeres a márkája, ugyanis immár ő is dollármilliárdos!

JLo Beauty

Ha választhatnánk, hogy kinek kérnénk most azonnal a bőrét, akkor egyből Jennifer Lopezt mondanánk. A díva híres csillogó, makulátlan bőrének titkát évtizedek óta próbáljuk megfejteni, és ezt ő is nagyon jól tudta, épp ezért dolgozott olyan hosszú ideig rajta, ameddig egy olyan elérhető árú termékcsaláddal tudott kijönni, amivel igazán elégedett volt. Nos, decemberben érkezett a JLo Beauty első két terméke és januárban a teljes garnitúra elérhető lesz, egyelőre csak a márka oldalán, de minden bizonnyal Európába is eljut majd valamelyik nagy parfüméria polcaira, ahogy majd a további termékek is, amelyekkel már kecsegtet JLo.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell