A legemlékezetesebb göndör bubi frizurák

2015.augusztus.22.

Huszonhat évvel ezelőtt Meg Ryan vállig érő göndör hajjal tűnt fel az 1989-es, mára már klasszikusnak számító Harry és Sally című filmben. A moziból a nézők egy részének az első útja a fodrászhoz vezetett és pont olyan hajat vágattak maguknak, mint amilyen Megnek is volt. Habár, azóta eltelt majdnem harminc év, de még mindig elképesztően vonzó ez a stílus.

meg ryan
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Meg Ryan dús és göndör frizurája hamar Amerika kedvencévé vált, de nem ő volt az egyetlen nő, aki a kulcscsontjáig érő hullámokkal hódított, de főleg nem az első.

Hogy is felejthetnénk Jennifer Beals göndör fürtjeit a Flashdance-ből, vagy Jennifer Grey aranyos loknijait a Piszkos táncból? És, ha már visszafeled haladunk az időben, akkor Loulou de la Falaise jól vágott bubija volt a párizsiak válasza a hetvenes évek hosszú hajú divatjára, Marilyn Monroe esetében pedig a platinaszőke hullámos haj még jobban kiemelte homokóra alakját.

Diana Ross szerint az ilyen stílusú frizura leginkább az éjszakai szórakozóhelyekre illett. A mai sztárok, pedig bebizonyítják, hogy az utcára is tökéletes ez a viselet. Legyen szó akár laza loknikról, dús afróról, vagy egyszerűen középen szétválasztott frizuráról.

A Vogue összegyűjtötte az elmúlt fél évszázad legemlékezetesebb göndör bubijait, és most neked is megmutatjuk.

Íme, 8 sztár, akik a rövid göndör haj szerelmesei:

A legemlékezetesebb göndör bubi frizurák Meg Ryantól Solange Knowles-ig

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói