A legújabb hajtrend nagyon extrém!

2015.augusztus.5.

Az utóbbi időben tombolt az ezüstös nagyiséró, majd jött egy türkiz hullám, végül a világos pasztelles hóbort. Ha extrém festésről van szó, nem hagyhatjuk szó nélkül a hollywoodi hírességek neonszínű intim szőrzeteit sem, emlékezz csak vissza Miley Cyrus mindenkit megbotránkoztató hónaljszőrére.

A legújabb hajtrend nagyon extrém!
Fotó: Instagram

Ha azt hitted, hogy 2015-ben ezzel ki is fulladtak a legvadabb trendek, akkor jobb, ha felkészülsz, ugyanis itt a legújabb őrültség: a sand arthoz, azaz a homokművészethez hasonló technikával színezett haj.

Bár első ránézésre összekeverhető a szivárvány frizurával, ami ugyancsak erősen hódított a múlt nyáron, itt közel sem tincselős vagy akár ombre színezésről van szó. Komoly művészi hozzáértés kell ennek a frizurának a tökéletesítéséhez, ugyanis egy tincsre akár két-három teljesen különböző szín is felkerülhet, melyeknek az árnyalata kell, hogy passzoljon egymáshoz az igazán szép összhatás érdekében.

Először gyakorolj mondjuk egy parókán, vagy lemosható festékkel a hajadon, de ha egyszer sikerül rájönnöd a technikára, akkor próbálkozhatsz a permanensebb verziókkal is, és garantáltan te leszel a legmenőbb a nyári bulikban, sőt a fesztivállook-odat is feldobhatod ezzel a mókás stílussal.

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #127752;#127752;#127752; #hair #dyed #dyedhair #rainbow #rainbowhair #pastel #pastelhair #pink #pinkhair #blue #bluehair #green #greenhair #cool dyed hair (@hair.color) által közzétett fénykép, 2015. Jún 15., 11:14 PDT

Extra tipp: Ahhoz, hogy ilyen élénk hajkoronád legyen, nem feltétlenül szükséges leszívatnod az egész hajadat, manapság a drogériák polcain számos hajszínező krém és pasztellkréta található nagy választékban, melyekkel hasonló hatást érhetsz el, mint Georgia May Jagger, vagy ezek az Instagram-sztárok.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!