Ariana Grande is imádja! Így tudod pillanatok alatt elbűvölővé tenni a frizurád

A hajékszerek nem újdonság, de a különböző csillogó csecsebecsék a hajakban most nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint eddig bármikor. Természetesen a sztároknak köszönhetően.

Ariana Grande hajékszer
Fotó: Instagram

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy a Dior vagy éppen a Chanel küldi a kifutóra a szezon legizgalmasabb trendjeit, addig ameddig valamelyik szupersztár nem hordja a hétköznapokban vagy a vörös szőnyegen, addig csak a nagyon divatérzékeny bloggereket hatják meg ezek a dolgok.

A divattervezők sorra mutatják be a saját ötleteiket a hajkiegészítők terén, de ameddig olyan sztárok, mint Ariana Grande vagy Alicia Keys nem mutatják meg, ők hogyan értelmezik ezt a trendet, addig el is felejthetjük.

Sajnos elég sok sztár hajékszere személyre szabott, de ez nem jelenti azt, hogy nem adhatod meg a tincseidnek vagy akár rasztáidnak azt az extra löketet, amitől minden szem rád szegeződik. Az interneten már mindössze párezer forintból olyan hajkiegészítőket rendelhetsz magadnak, hogy a barátnőid térden állva fognak könyörögni, áruld el nekik, honnan szerezted be ezeket a csodákat.

Alicia Keys tincseit mintás, díszes aranyszínű hajékszerek teszik elbűvölővé, hasonlókat innen tudsz beszerezni roppant olcsón.

Az egyik legnépszerűbb még mindig a hajkarika, amit minél sűrűbben, lehetőleg egy tincsen végig, sorban egymás után kell feltűzni a hajadba az aktuális trendnek megfelelően. Ennek a rajongója Ariana Grande mellett még a Hazug csajok társaságának sztárja, Shay Mitchell. Ilyen kiegészítőket pedig az Etsy-ről tudsz rendelni, szintén nagyon jutányos áron.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet