De mi a bánatért botoxoltatta Chrissy Teigen a hónalját?

2019.augusztus.15.

Az Instagramon több millióan nézték meg az év egyik legszürreálisabb promóciós videóját, amit Chrissy Teigen hozott össze.

Chrissy Teigen
Fotó: Northfoto

A népszerű modell kétségkívül az egyik legszórakoztatóbb és ezzel együtt az egyik legőszintébb híresség is a közösségi oldalon. Simán beszél olyan dolgokról, amit mások cikinek éreznének. Ő viszont éppen a bátor szókimondása miatt a követői kedvence.

Most is valami nagyon szokatlan dolgot mutatott az Instagram sztorijában, amikor élőben jelentkezett be a hónaljbotox-kezeléséről. Milliók nézték meg a videóját. Tudjuk, hogy a bizarr dolog mögött persze az is húzódik, hogy valószínűleg Chrissy Teigen ezzel a poszttal "fizetett" a beavatkozásért.

Ez hogy lehet? Chrissy Teigen gyerekként teljesen úgy nézett ki, mint Selena Gomez

Ez hogy lehet? Chrissy Teigen gyerekként teljesen úgy nézett ki, mint Selena Gomez

Persze, a kérdés, amit mindenki feltett magának, hogy mégis mi a fészkes fenéért kellett botoxoltatnia a hónalját? Nos, ezt a beavatkozást immár 2004 óta ismerik el legálisnak, és valójában azért kerül rá sor, hogy a kezelésen átesett páciens ne izzadjon, vagy legalábbis kevésbé verejtékezzen, mint annak előtte. Chrissy Teigen műsorok vezetőjeként, vendégeként nyilván egy olyan problémát akart ezzel megoldani, ami számára fokozottan kellemetlen. Persze, izzadni senki nem szeret, és valószínűleg boldogan intene búcsút a verejtékezésnek. A botox injekció 6-12 hónapos időpontra gátolja az izzadást a befecskendezett területen. Mielőtt azonban rohannál, hogy te is bevállald a dolgot, érdemes tudnod, hogy bár izzadni kellemetlen dolog, de természetes, a tested nem kiszúrásból csinálja. A szervezeted ezzel igyekszik fenntartani a normális testhőmérsékleted. Érdemes tudnod, hogy a tested okosabb, mint te magad vagy, ha ugyanis nem tudsz izzadni a hónaljadon, akkor máshol fogsz izzadni, tehát a botox valójában nem oldja meg végleg a problémát, csak eltereli más testfelületre a párologtatást. Chrissy Teigen élete ugyan élete legjobb döntésének nevezte, de a hónaljbotoxoltatás sem csodaszer.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/B1JhG3zHPDs/" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon This is peak #Hollywood. . . . . . . . . . #ChrissyTeigen #Botox No Hipsters Allowed (@nohipstersblog) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 8:03 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját