Fura szépségpraktikák - Agyagevés és D-vitamin a lábad közé!

2014.március.18.

Shailene Woodley egyáltalán n em a mindennapi hollywoodi sztárocskák közé tartozik, hiszen farmról szerzi be az ennivalót, hogy extra friss legyen, a vörös szőnyegen lazán mutatkozik smink nélkül, és mobiltelefonja sincsen. Nevezhetnénk hippinek, de szerintünk egyszerűen csodálatos!

Már majdnem széttette!
Már majdnem széttette!
Fotó: TeenVogue

A 22 éves sztárt már nevezték Jennifer Lawrence alternatívájának, és legújabb kijelentésére biztosan még többen felkapják majd a fejüket. Woodley egy interjúban nem rég azt nyilatkozta, hogy szépségét és egészségét úgy őrzi meg, hogy agyagot eszik. Mindezt egy taxisofőrtől hallotta, akinek afrikai hazájában a nők állítólag ezt fogyasztják terhesség alatt. A színésznő természetesen utánanézett az agyagfogyasztás hátulütőinek, és kiderült, hogy mivel ezt nem tudjuk megemészteni, ezért negatív töltetet ad, melynek során megköti a negatív izotópokat a szervezetben.

Shailene még adott ezzel kapcsolatban egy jó tippet: "Komolyan. Kérdezd meg hova valósi a taxisofőröd, és érdeklődj a szokásaikról. Rengeteget tanulhatsz" – nos, nálunk talán kevesebb afrikai taxis kering, de mindenképpen megfogadjuk a tanácsát. Viszont mindenképpen vigyázni kell, honnan szerezzük be az agyagot, mert igencsak kellemetlen mellékhatásai is lehetnek.

Shailene Woodley
Shailene Woodley
Fotó: TeenVogue

Shailene Woodley fura szépségpraktikái még közel sem merültek ki az agyagevésben. A kaliforniai színésznő azt is elárulta, hogy nagyon érdekes módon használja a D-vitamint: "Egy másik dolog, amit szeretek csinálni, hogy a vaginámnak egy kis D-vitamint adok" – mondja nevetve, majd folytatja: "Olvastam egy gyógyfűszakértő cikkét, mely a gombásodásról és egyéb nemi betegségekről szólt, ebben találtam ezt a praktikát, és tényleg nincs is ennél jobb" – mesélte a sztár. Nem tudjuk, milyen formában juttatja a lába közé a vitamint, de mi a napozára tippelünk, bár így is elég talányos.

Mindenesetre te kipróbálod Shailene Woodley tanácsait?

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?